“ISPARTA’DA ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI”

30 Ocak 2019 17:40

AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, seçim süreci ziyaretlerini meslek örgütleri ile sürdürüyor. Belediye Başkan Adayı Başdeğirmen’in Isparta Ticaret Borsası’na yaptığı ziyarete TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Süreyya Sadi Bilgiç ile İl Başkanı Osman Zabun da eşlik etti. ITSO Başkan Vekili Mustafa Tutar da ziyarette hazır bulundu.

BAŞDEĞİRMEN VE BİLGİÇ’E TEŞEKKÜR

Misafirlerini Ticaret Borsası’nın yeni hizmet binasında ağırlayan Ahmet Adar, Ekonomi Kampüsü’nün yapımından ötürü eski ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Milletvekili Bilgiç’e teşekkür etti. Isparta’ya yakışır prestijli bir binada hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını belirten Adar, “Ekonomi Kampüsü içerisinde Isparta Ticaret Borsamızın da yer alması için birlikte çalıştık. Borsa olarak 1000 m2 yer satın aldık. Sayın Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç beye bu binanın yapımında verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederiz. Bütün illerde oda ve borsalarımızın şehir girişlerinde prestij binaları var. Artık Ispartamız da kendisine yakışır prestij bir binaya sahip. Sayın Başdeğirmen’e böyle bir projeyi hayata geçirdiği için teşekkür ederiz. Isparta için değerli oldu. Sayın Başdeğirmen’e çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. Kendisini destekliyoruz. Sayın Milletvekilimiz burada. Isparta için neler yaptığını biliyor ve gözlemliyoruz” diye konuştu.

ISPARTA’YI GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR

AK Parti Belediye Başkan Adayı Başdeğirmen de Ticaret Borsası’nın Ekonomi Kampüsü’ne değer kattığını belirterek “Ekonomi kampüsü borsamıza ve Ticaret Odamıza yakışan bir tesis oldu. Hem borsamız hem de odamızın üyelerine yakışan hizmet kalitesinin böyle bir yer olduğunu düşünüyoruz. Isparta Ticaret Borsası Ekonomi Kampüsü’ne değer kattı. Sayın Milletvekilimizin, İl başkanımızın emeği çoık fazla. Bu binayı yapabilmek için çok mücadele ettik. Elbirliği ile gönül birliği ile bugünlere geldik. Şimdi belediye başkanı olmak için bir yola çıktık. AK Partimiz, cumhurbaşkanımız bize görev verdi. İstişare yaparak, işbirliği yapar büyük işler yapacağız. Projelerimizi hazırlıyoruz, kamuoyuna sunuyoruz. Bunları yapmak için geliyoruz. Gelecekte güzel günler bizi bekliyor” dedi.

BELELEDİYE, ISPARTA İÇİN LİDER OLAMADI

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Ekonomi Kampüsü’nde bulunmaktan büyük mutluluk ve gurur yaşadığını söyledi. Önümüzdeki yerel seçimlerde Isparta için değişim zamanının geldiğini belirten Bilgiç; “Artık Isparta’da değişim zamanı geldi. Çok uzun süre iş başında olanlarda işletme körlüğü olabiliyor. Mum dibine ışık vermeyebiliyor. Büyük meseleleri öteleyebiliyorsunuz. Isparta’da el atılması gereken önemli meseleler var. Şehirleşme, imar, trafik sorun. Büyüyen bir şehirdesiniz ama sosyal, kültürel ve sportif alanlarını çeşitlendirememişsiniz. 130 bine ulaşması beklenen üniversitenizin öğrencilerine yönelik olarak şehrin baştan aşağıya dizayn etmek zorundasınız. Şehrimizin bir kütüphanesi yok. Ulaşım problem, altyapı problem, trafik problem. Farklı bir bakış açısı ile bu sorunlar çözülebilir. Turizm potansiyeliniz var ama yüzde 10’unu kullanamıyorsunuz. Bir lidere ihtiyacınız var. Şehirlerde lider yerel yönetimlerdir. Isparta Belediyesi’nin maalesef bu yönünü göremedik. Trafik sorununda göremedik, altyapı eksikliklerinde göremedik, şehirleşme anlamında göremedik. Isparta’daki bu değişimi ve gelişimi sayın Şükrü Başdeğirmen’in gerçekleştireceğine inanıyoruz.”

VİZYONER BİR BAKIŞA İHTİYAÇ VAR

                AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ise Ekonomi Kampüsü’nün yapımında hükümetin önemli bir katkı verdiğini belirterek “Ekonomi Kampüsünde uyum içerisinde, işbirliği içerisinde güzel bir projeye imza attık. Biz AK Parti ailesi olarak nerede bir sorun varsa hükümetimiz ilgili konularda hemen neşteri vurduk. Çok önemli mesafeler aldık. Isparta, gelişen Türkiye’nin önemli bir paydaşı olacak. 22 belediyeyi AK Parti iktidarı ile buluşturup büyük bir sinerji oluşturacağız. Isparta’da topyekün olarak büyük bir hamlenin adımını atacağız. Merkezde iktidarımızla alakalı ilişkileri götürmekle zorlandık. Isparta’nın artık vizyoner bir bakışa, zamanı doğru kullanacak bir değişime ihtiyacı var” diye konuştu.

 

 

Bu haber 323 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...