Başkan Günaydın’dan ziyaretler..

31 Ocak 2019 15:41

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, esnaf, sivil toplum kuruluşları, dernekler ile kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaretlerine devam ediyor. Günaydın, “Seçildikten sonra daha güçlü, çabuk kamu kurum ve kuruluşlarımızla hızlı bir şekilde Isparta hizmetinde etkili olmak amacıyla geziyorum” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, İl Defterdarı Nazım Kaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük ile Berberler Odası Başkanı Mehmet Çelik’i makamlarında ziyaret etti. Başkan Günaydın, kurum müdürlerini ziyaretinin ardından çalışan personeli ziyaret etti. Başkan Günaydın ayrıca Berberler Odası Başkanı Mehmet Çelik’i ziyaretinin ardından Tuhafiyeciler Sitesi esnafının istek, talep ve sorunlarını dinledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Berberler Odası Başkanı Mehmet Çelik, Başkan Günaydın’a çalışmalarında başarı dileklerini iletti. Çelik, “Yusuf Başkanım ve ekibi odamızı ziyaret ediyor. Yusuf Başkanım ve ekibine çok teşekkür ederim, önümüzdeki seçimlerde başarılar diliyorum, Allah yolunu açık etsin diyorum” şeklinde konuştu.

Esnafı, dernekleri, odaları, kamu kurum ve kuruluşlarını, vatandaşları ziyaretlere devam ettiğini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın,  bu ziyaretlerin ana nedeninin hizmet olduğunu dile getirdi. Kurum ziyaretlerinde yeni gelen müdürlerle tanıştıklarını, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını aktardı. Günaydın, “Bunu bir seçim ziyaretinden ziyade, seçildikten sonra daha güçlü, çabuk kamu kurum ve kuruluşlarımızla daha hızlı bir şekilde Isparta hizmetinde etkili olmak amacıyla geziyorum. Berberler Odamız da esnafımızı temsil ediyor. Esnafımızın sorunlarını, istek, taleplerini de aldım. Hizmet için geziyoruz. Bu çalışmalarımız, ziyaretlerimizin Isparta halkımıza hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi.

 

Bu haber 226 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...