Öykü Arin’e ve lösemi hastalarına umut olmak için kan verdiler

1 Şubat 2019 18:21

Türkiye genelinde başlatılan kampanyaya destek olmak için Öykü Arın ve 3 bine yakın lösemili cana umut olmak için bir etkinlik düzenlendi.

Pilates Antrenörü ve Jimnastik İl Temsilcisi Nurten Sağlamer, Türkiye genelinde başlatılan Öykü Arın ve 3 bine yakın lösemili cana umut olmak için bir etkinlik düzenledi.

                Dün  saat 11.00 ile 17.00 arasında Kan Bağışı Otobüsü yanında “Öykü Arin’e Umut Ol” kampanyasıyla şehrin tüm annelerini, siyasilerini ve spor camiasını bu etkinliğine katılarak kan verdiler.

                Kampanya gün boyunca devam ederken katılım oldukça sevindirici oldu.

                Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkanı Mustafa Sağdıç,

“Isparta futbol hakemleri ve gözlemcileri adı altında Sosyal Sorumluluk Projelerinde yer almak istediğimiz için bağış organizasyonunda bulunmak istedik. Bize bu imkanı verdikleri için Türk Kızılayına teşekkür ediyoruz. Din, dil, ırk , cinsiyet farketmeden kanımız hangi ihtiyaç sahibine ulaşacaksa sonuna kadar helal olsun diyoruz. Böyle güzel organizasyonlarda bulunmaya devam edeceğiz. Futbol hakemleri de insandır, onlara da insan gözüyle bakmanızı önemle rica ediyorum” dedi.

Pilates Antrenörü ve Jimnastik İl Temsilcisi Nurten Sağlamer ise kampanyaya destek veren tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Bu haber 310 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...