“MAHALLELERDE SPOR TESİSLERİ KURACAĞIZ”

3 Şubat 2019 16:08

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, Belediyelerin spora ayırması gereken zorunlu bütçe olduğunu belirterek “Canı istediğine, istediği kadar veriyor. Cebinden veriyormuş gibi reklam yapıyor” dedi.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam ediyor. Müftülük bölgesindeki esnafları gezen Gökmenoğlu, gördüğü ilgiden memnun oldu. Belediyelerin spora destek vermesi gerektiğini kaydeden Gökmenoğlu, şöyle konuştu:

“Belediyede spor için ayrılmış bir para var. Kanun gereği harcamak zorundasınız. Adam cebine belediyenin parasını koyuyor ‘Isparta Davrazspor’a 100 bin TL verdim’ diye reklam yapıyor. Canı istediğine, istediği kadar veriyor. Burada spora ayrılmış bir para var. Bu parayı amatör takımlara vereceksin. Herkese eşit davranacaksın. Biz spora önem vereceğiz. Mahallelerde spor tesisleri kuracağız. Isparta’ya yan yana 6 tane çim saha yapacağız. Kamp merkezi yapacağız. Mahallelerde daha çok spor tesisi yapacağız. Spora ayrılan parayı spora aktaracağız. Sporcular yetiştireceğiz. Pırıl pırıl çocuklarımız başka belediyelerin takımlarında oynuyor. Bu bir zuldür. Neden Isparta Belediyesi çocuklarına sahip çıkmıyor?”

Bu haber 265 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...