Başkan Günaydın ziyaretlerini sürdürüyor

3 Şubat 2019 16:20

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, dernekler ve toplulukları ziyaret etmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Günaydın, bu kapsamda KOSGEB Müdürü Yurdun Yıldırım, Halk Bankası Sanayi Şubesi Müdürü Selçuk Arık, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Ahmet Uysal’a nezaket ziyaretinde bulundu, kurum çalışanlarını ziyaret etti. Başkan Günaydın, akşamda Isparta Davraz Off Road Kulübünün davetine katıldı.

Belediye Meclisi üyelerinin de eşlik ettiği programlarda Başkan Günaydın, kurum ziyaretlerinin ardından akşamda eşi Dilek Günaydın ile birlikte şehirde yeni bir oluşum içerisinde bulunan Davraz Off Road Kulübünün davetine katıldı. MHP Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin’in de eşlik ettiği programda Kulüp Sözcüsü İslam Antalyalı, Başkan Günaydın ve beraberindekilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Yeni kurulmuş bir kulüp olduklarını dile getiren Antalyalı, “Sayın başkanımız bizleri kırmadı bu akşam bizlerle birlikte oldu. Kulüp olarak kendisini ağırlamaktan büyük sevinç ve mutluluk duyuyoruz. Başkanımıza kulübümüz ile ilgili bilgiler verdik, istek ve taleplerimizi ilettik, kendisi de olumlu yaklaşımlarda bulundu. İnşallah Isparta’mız için güzel şeyler yapmayı düşünüyoruz” dedi. Kulüp üyeleri kendilerinin toplanacağı bir alan olmadığını, bunun yanı sıra şehirdeki tüm outdoor kulüpleri, tutkunları ve macera severlerin bir arada bulunabileceği, kullanabileceği bir mekan talebinde bulundular.

Doğanın bir tutku olduğunu, kendisinin de doğaya olan sevgisinden bahseden Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’nın coğrafyasının her türlü sporu yapmaya müsait olduğunu dile getirdi. Günaydın, insanların doğayla, sporla bütünleşmesinin sağlık ve psikolojiye de büyük katkılar sunduğunu belirterek, Demirköprü altında bulunan Gençlik Merkezinin doğa tutkunları ve macera severlerin kullanımına sunacaklarını söyledi. Günaydın, “Arkadaşlarımızın heyecanını görüyorum, beklentilerini karşılamak istiyorum. Isparta Belediye Başkanı olarak spora destek oluyoruz. Isparta’mızda böyle birlikteliklerin sağlanmasını önemli buluyorum. Gençlik Merkezimizi kullanmanızı öneriyorum. Davetiniz için teşekkür ediyorum. Anlatımlarınızdan heyecanlandım” dedi.  Başkan Günaydın ayrıca Haziran ayında düzenleyecekleri 2.Gül Fuarı ve Festivalinde de tüm kulüplerin katılımları ile farklı etkinlikler yapılabileceğini, Davraz Off Road Kulübünün de buna destek vereceğini açıklamasının kendisini mutlu ettiğini kaydetti. Günaydın, “Böyle güzel bir şehirde, güzel hobilerin olmasını destekliyorum. Geçen dönem, hız tutkunları ve araba sporları ile uğraşan arkadaşlarımız benden pist istemişti, yaptık ancak kullanılmadı. Böyle bir pist yapılırsa ulusal ve uluslararası etkinlikler düzenlenebileceği bana iletilmişti ancak bir gelişme sağlanamadı. Pistin uzatılması gerekiyorsa uzatırız” görüşlerinde bulundu.

Belediye Başkanı Günaydın ardından Off Road araçlarını inceledi, araçlarla ilgili bilgiler aldı, kulüp üyeleriyle birlikte fotoğraf çekildi.  

 

 

Bu haber 330 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...