Eski Tabakhane Bölgesinin altyapısı hazır

3 Şubat 2019 16:20

Sermet Mahallesinin eski tabakhane bölgesindeki imar çalışmalarının tamamlanmasının ardından, alanda altyapı çalışmaları başlatıldı. Başkan Günaydın, “Bu bölgemizde inşaatlarımız başlamadan biz buranın altyapısını hazır hale getiriyoruz. İnşaatlara başlanması durumunda bağlantı yerleri hazır” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Sermet Mahallesinin eski tabakhane bölgesinin imar çalışmalarının tamamlandığını, ada teşekkülünde çapların verilmeye başlandığı söyledi. Günaydın, “Artık İnşaatçılarımızın buraya gelip inşaat yapma durumu var. İnşaatlar başlamadan biz buranın altyapısını yeniden inşa ediyoruz. Bölgenin altyapısı yok. İçme suyunu çözdük, kanalizasyon hattını yapıyoruz. Şu anda inşaata başlanması halinde bile bağlantı yerleri hazır. İnşaat yapmak isteyenlerin zor duruma düşmesini istemiyoruz. Çok önceden bunları çözüyoruz. Eski tabakhanenin de tüm sorunları çözüldü” şeklinde konuştu. 

Bölge için şu anda çap verilmeye başlandığını kaydeden Günaydın, “Daha inşaatçılar gelecek anlaşacak çalışmaya başlayacak. Altyapıda hızlı çalışan bir belediyeye sahibiz. Bu hızlılığı her yerde değerlendiriyoruz. Isparta’nın tamamını altyapısı yenilenen bir şehir haline getirdik. Burada da hiç altyapı yoktu, hazırlamış oluyoruz. Bu altyapı yapmakla inşaatçılarımıza, yatırımcılarımıza önceden fırsat verilmiş oluyor. Bu çalışmalar Isparta’mıza hayırlı olsun” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 388 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...