“15 YILDIR NEDEN YAPMADIN..”

5 Şubat 2019 14:42

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmenoğlu, toplu konut projesini açıkladıktan sonra Belediye Başkanı Günaydın’ın ‘toplu konut yapacağım’ dediğini belirterek “neden şimdiye kadar yapmadın?” diye sordu.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Gül Küçük Sanayi Sitesi’nde seçim çalışmalarına devam etti. Gökmenoğlu, toplu konut sözü veren Belediye Başkanı Günaydın’a tepki gösterdi. Gökmenoğlu, şöyle konuştu:

“Belediye başkanının parası kendi parası değil. Evde düşünüyor, ‘bugün ne yapayım şuraya heykel koyayım’ diyor. Başlıyor heykel dikmeye. İnanın bu şehir çok bahtsız bir şehir. 15 yıldan beri belediye başkanı. En son Gökçay’da Ağustosta kar yağdıracağım’ dedi. Biz Cennet’ten tapu da dağıtamayız, Ağustosta kar da yağdıramayız. Seçmeni kandırdıklarını zannediyorlar. ITKM’den sora ‘kapalı durak’ dedik. Başkan hemen gitti bir yerlerden aldı getirdi, engelli yolların üzerine koydu. Dün toplu konut açıklaması yaptım, bugün ‘toplu konut yapacağım’ diyor. ‘Neden 15 yıldır yapmadın’ demezler mi? derler. Camiyi açsaydın bari.”

 

Bu haber 235 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...