Başkan Günaydın Kurum ve Kuruluş ziyaretlerine devam ediyor

7 Şubat 2019 15:08

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Günaydın, günün ilk ziyaretini Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne gerçekleştirdi. Burada İl Müdürü Enver Murat Dolunay’a nezaket ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ayrıca kurum çalışanları ile de bir süre sohbet etti.

Başkan Günaydın, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün ardından 112 ve AFAD İl Müdürlüklerini ziyaret etti. Burada 112 ile AFAD İl Müdürü Ethem Kılıçarslan’ı ziyaret eden Başkan Günaydın’a MHP Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin ve belediye meclisi üyeleri de eşlik etti. 112 Komuta Kontrol Merkezi ve AFAD çalışanlarını da ziyaret eden Başkan Günaydın adından Çağrı Merkezine geçti. Burada Yasin Yalçın ve kurum çalışanlarını ziyaret etti. Yalçın ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, “Bu ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz, bizleri onurlandırdınız. Bu ziyarette bizim için ne gerekiyorsa yapacağınızı söylediniz mutlu ettiniz. Ayağınıza sağlık, çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam ettiklerini dile getiren Günaydın da, 112 ve AFAD İl Müdürlüklerini de ziyaret ettiklerini ve çok güzel bir çalışma sisteminin kurulmuş olduğunu gördüğünü belirtti. Günaydın, “112’de belediyemizin de 7 personeli çalışıyor. Burada kurumlar bir bütün haline gelmiş. Kurum oturmuş ve Isparta’mıza güzel hizmetler veriyor. Bu hizmetleri bizlerde yerinde gördük. Yine Çağrı Merkezimizin açılışına da katılmıştım, bu merkezimiz de oldukça oturmuş ve güzel hizmet veriyor. Her girdiğimiz, ziyaret ettiğimiz kurumlarda olağanüstü misafirperverlikle karşılanıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 254 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...