TEKNOKENT Genel Müdürü Ateşoğlu’nun Burdur Temasları

4 Mart 2013 18:56

Göller Bölgesi TEKNOKENT’i Genel Müdürü ve Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. İrfan Ateşoğlu Üniversite-Sanayi Buluşmalarının ikinci adımı olarak Burdur Organize Sanayi Bölgesine ziyarette bulundu. Ateşoğlu, BUTİAD Başkanı Nuri Aktan’ı, Burdur Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Oktay ile Bölge Müdürü Erol Akan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Oktay ve Akan, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek üniversite-sanayi işbirliğini desteklediklerini ve bu konuda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Mart ayının ilk haftası Burdur Organize Sanayi Bölgesinde Firma yetkilileriyle birlikte bir toplantı yapılması planlanırken TEKNOKENT Genel Müdürü Ateşoğlu da üniversite ve sanayi işbirliğinin Burdur için büyük önem taşıdığını belirterek Burdur Organize Sanayi Bölgesi firmalarını en kısa sürede TEKNOKENT’te ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.

Ziyarette ayrıca bölgenin sorunları hakkında istişarede bulunuldu ve üniversite-sanayi işbirliği adına yapılabilecek projeler hakkında görüşmeler yapıldı.

 

Bu haber 1610 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...