“BU GÜZEL ŞEHİRE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR”

8 Şubat 2019 18:18

Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, Pazar günü Bucak Belediye Oğuzhanspor’la oynanacak maç öncesinde açıklamalarda bulunarak, “Şampiyon olacağız” dedi.

Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yatağanspor galibiyetinden dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Başkan Bolat, "Isparta Davrazspor'umuz bu hafta sonunda Bucak Belediye Oğuzhanspor'la hayati bir maça çıkacak. Ölüm kalım maçımızdan galibiyetle ayrılıp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Yatağan galibiyetinin primlerini futbolcularımızın hesabına yatırdık. Futbolcu kardeşlerimizin peşinattan kalan kısımlarını da yatıracağız" dedi.

Cuma günü Moda Park'ta futbolculara Isparta usulü  yemek vereceklerini söyleyen Başkan Bolat, "Sağolsun bazı duyarlı esnaflarımız ve taraftarlarımız kahvaltı ve yemek organizasyonları yapıp takımımıza destek oluyor. Bu destekler bizleri ve futbolcularımızı sevindiriyor. Desteklerin çok daha fazla geleceğine inanıyorum. Gün birlik ve beraberlik günü. Bu yolun sonu Allah'ın izniyle şampiyonluk olacak inşallah. Bizimkisi heves değil memleket sevdası. Haydi Isparta bu takım hepimizin" dedi.

Bu arada pazar günkü Bucak deplasmanında pembe-yeşillileri taraftarı da yalnız bırakmayacak.

 

Bu haber 277 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...