“Belediye Seçiminde Değişim şart”

12 Şubat 2019 18:09

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, “Belediye seçimleri dediğiniz yerde 15 yıldır belediyeyi yöneten bir ekip var. Bugün hala Sav tarafında koku varsa, altyapı sorunları varsa, toplu konut sorunu varsa, trafik sıkıntıları varsa, gençlerimizin iş sıkıntısı varsa, istidam projeleri yerine, doğru projeler yerine yanlış işler yaparsanız bir değişiklik istenir” dedi.

İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, seçim çalışmalarına katılmak üzere Isparta’ya geldi. Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu’nun seçim çalışmalarına katılan Cesur, önemli açıklamalarda bulundu. Cesur, şöyle konuştu:

ISPARTA’NIN DEĞİŞİME İHTİYACI VAR

“Siyasi partilerde ve yönetimlerde 15 yıl çok uzun süre. 10 yaşında olan çocuklar bugün 25 yaşında. Hala aynı Isparta. Değişiklik, farklılık isteniyor. Dünyanın neresine giderseniz gidin bir değişime ihtiyaç var. Belediye Başkanımızın böyle bir dezavantajı var. 55 yaşında başladığı yarışı mevcut yaşına rağmen götürüyor, saygılıyız.

HALA SORUNLAR KONUŞULUYORSA

İktidara rağmen bugün Isparta’nın problemleri var. Isparta’da işsizlik var. Türkiye’nin iyi yönetilememesinden kaynaklanan sorunlar var. Bugün Türkiye yüzde 20 enflasyon var. Yüzde 12’lere vurmuş işsizlik oranlarının olduğu bir ortamda. Belediye seçimleri dediğiniz yerde 15 yıldır belediyeyi yöneten bir ekip var. Bugün hala Sav tarafında koku varsa, altyapı sorunları varsa, trafik sıkıntıları varsa, gençlerimizin iş sıkıntısı varsa, istidam projeleri yerine yanlış işler yaparsanız bir değişiklik istenir.

PROJE ÜRETEN BİR EKİBİMİZ VAR

İktidarın da bu konuda sorumluluğu var. Bu zamana kadar problemlere çözüm üretilmeliydi. 15 yıldır belediyecilik var, 17 yıl iktidar var. Artık değişim zamanı. Bizim muhalefet olarak yanlışları söylememiz gerekiyor. Çözüm üreten siyaset yapıyoruz. Isparta Barosu’nu 10 yıldır yöneten arkadaşımız çok iyi bir kadro ile Isparta halkının karşısına çıktı. Biz parti olarak projeler üreten bir ekibiz. Gökmen Gökmenoğlu, projelerini açıklıyor diğer adaylarımız kendi projeleri gibi ortaya çıkıyor. Bu güzel bir şey. Gökmen bey gelmeden projelerin uygulanmasını sağladı. Isparta halkının, Türkiye halkının huzura ihtiyacı var. Ispartalı Hemşehrilerimiz bakacak problemler devam ediyor mu ediyor, o zaman yönetimi değiştireceksiniz. Biz de Isparta halkının huzurundayız. Ehil, pırıl pırıl, dürüst kadrolarla tek amacımız Isparta’ya hizmet.”

Bu haber 286 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...