“FAYDASI OLMAYAN HİÇBİR İŞE VAKİT VE NAKİT HARCAMAYACAĞIZ”

12 Şubat 2019 18:09

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, çok önemli mesajlar verdi: Tüm halkımızın maddi ve manevi varlıkları bizim için değerlidir, önemlidir. Bizim için kutlu bir emanet olacak. Hiçbir zaman şehrin faydasına olmayan hiçbir işe ne vakit ne de nakit harcamayacağız. Taş devri bitecek, iş devri başlayacak. İstihdam sağlayacağız. Fabrika yapacakların, işyeri açacakların önünü açacağız.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği’ni ziyaret etti. 80 üyeli derneğin Bağlar Mahallesi’ndeki yönetim merkezine giden Başdeğirmen’i kantin işletmecileri ve aileleri karşıladı. Başdeğirmen’e AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ile teşkilat mensupları eşlik etti.

 Kantin İşletmecileri Derneği Başkanı Murat Karaoğlu, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Şükrü bey Isparta’nın sevip, tanıdığı, esnaflarımızın içinden gelen, vatandaşların sevgisine mahzar olmuş bir ağabeyimiz. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyoruz” diye konuştu.

 AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen de 31 Mart’tan itibaren Isparta’nın yeni bir döneme geçeceğini belirterek özetle şöyle konuştu:

İLK İŞİMİZ ITKM’Yİ BİTİRMEK  

“Isparta yeni bir döneme geçiyor. Sizleri dinlemeye geldim, fikirlerinizi almaya geldim. İstişareyi önemsiyorum. Sizlerin fikirlerine saygı göstermek bizim en önemli görevimiz. Bu memlekette 40 yıldır ticaret yapıyorum. Isparta’da Allah nasip eder belediye başkanı olursak çözüm bekleyen önemli meseleler var. İlk işimiz Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’ni bitirmek olacak. Bu konu artık Isparta’nın gündeminden düşecek, vatandaşın talebini yerine getireceğiz.

NEDEN 10 YILDIR EZİYET ÇEKTİRİYORSUN

Diğer bir konu ise koku sorunu. Seçim sürecinde sürekli bu konuyu konuşuyoruz. Projelerimizi anlatıyoruz. Daha önce bu konu gündeme geldiğinde ‘orası bizim mücavir alanımız dışında’ diyenler şimdi seçime 2 ay kala çalışma yapıyor. Koku sorunu giderilecek diye müjde veriyorlar. Neden halkımıza 10 yıldır bu eziyeti çektiriyorsunuz. Seçime 1.5 ay kala çalışmalar başlıyor. 10 yılda yapmayanların son 1.5 ayda böyle bir şey yapmasının mantığı ve anlamı yok.

SON 1.5 AYDA AKILLARINA GELDİ

Vatandaşlarımızı toplu konut sahibi yapmak istiyoruz. Sosyal konut projelerimiz var. Seçim sürecinde sürekli gündeme getirdik. Milletvekillerimiz TOKİ ile ilgili projeler geliştiriyor ama Belediye bu zamana kadar bu konuda bir adım atmadı, yardımcı olmadı. Bizim AK Partili ilçelerimizde 5 yılda 2500 adet TOKİ konutu yapıldı, hak sahiplerine teslim edildi. Hepsinin mimarı belediyeler. Burada Belediye 10 yıldır yapmıyor, yardımcı olmuyor. Arsa yok bahanesi üretiliyor. Arsayı üretecek olan da belediyedir. 10 yıldır 1 tane toplu konut üretilmemiş, küçücük bir adım atılmamış şimdi bilbordlara toplu konut müjdesi diye reklamlar asılıyor. Son 1.5 ayda toplu konut yapacaklarmış. Düşünmek bile, Belediyenin gündemine alması bile çok güzel.

TRAMBÜS, ISPARTARAY VE KADINLAR KÜLTÜR EVİ

Şehrimizin trafik sorunlarını çözüyoruz. 7 formül, 7 öneri sunduk. Alternatif sistemler kuruyoruz. Şehir içinde trambüs kuruyoruz. Şu anda şehir merkeziden üniversiteye kadar 450 otobüs seferi yapılıyor. Bizim trambüs sistemi ile 10 otobüs çalışacak. Burada bir rahatlama sağlanacak. Gardan üniversiteye, OSB’ye kadar banliyo treni çalıştıracağız.

Isparta içme suyunu daha çok Eğirdir Gölü’nden kullanıyor. Eğirdir Gölü’nün suyuyla ilgili çok şikayetler var. Kaynak suyunu değerlendireceğiz. Eğirdir Gölü’nden daha az su alacağız.

Kadınlarımız için kültür evleri inşa edeceğiz. Orada el işleri, el sanatları olacak, mesleki eğitimler olacak. Satış için üretici pazarları oluşturacağız.

YAŞLILAR İÇİN BAKIM MERKEZİ

Yaşlılarımız için yaşlı bakım merkezi kuruyoruz. Yaşlı kreşi olarak da kullanılabilecek. İnsanlarımız anne ve babalarını buraya emanet edebilecek. Biz misafir edeceğiz. Belediye olarak isteyen yaşlılarımızın evini temizleyeceğiz. Eşyalarını alıp, yıkadıktan sonra geri getireceğiz. Yaşlılarımıza olan saygı ve sevgimizi böyle göstereceğiz.

MAHALLELERE SPOR MERKEZİ

Mahallelerimizde spor tesisleri yapacağız. Gençlerimiz ve çocuklarımız için oyalanacak alanlar olacak. Bağımlılıklarla mücadelede bu tür yatırımların önemini biliyoruz. Bağımlılığa tutulduktan sonra değil, önceden tedbir almak zorundayız. Spor tesisleri yapacağız.

MADDİ VE MANEVİ VARLIKLAR

BİZE KUTLU BİR EMANETTİR

Tüm halkımızın maddi ve manevi varlıkları bizim için değerlidir, önemlidir. Bizim için kutlu bir emanet olacak. Hiçbir zaman şehrin faydasına olmayan hiçbir işe ne vakit ne de nakit harcamayacağız. Taş devri bitecek, iş devri başlayacak. İstihdam sağlayacağız. Fabrika yapacakların, işyeri açacakların önünü açacağız. Belediye olarak kafe ile lokanta ile rekabet etmeyeceğiz. Koskoca belediye çay mı satar, çorba mı satar? Toplumun menfaatine olmayan hiç birşeye zaman da para da ayırmayacağım.

HAYVAN HASTANESİ

Hayvanlarımız konusunda çok hassasız. Hem ailem hem ekibim bu konuda duyarlılık sahibi. Belediyenin yaptığı yerde aşılama ve tedavi yok. Sadece toplama ve kısırlaştırma. Isparta’dan insanlar Burdur’a gitmek zorunda kalıyor. Evcil hayvanlar için hastane projemiz olacak.”

 

Bu haber 288 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...