Türk-İş’ten Başkan Günaydın’a teşekkür

12 Şubat 2019 18:13

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Türk-İş Isparta İl Temsilcisi Osman Korkmaz ve yöneticilerini ziyaret etti. Türk-İş Başkanı Korkmaz, Başkan Günaydın’ın işçilere ve Isparta’ya bakış açısını yakından bildiklerini söylerken, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Günaydın da, “Türk-İş memleketimizin özlüğünü, kimliğini savunan, bayrağını üst noktada tutan inançlı bir sendikamızdır” dedi.

**İŞÇİLERİMİZE BAKIŞ AÇINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

Türk-İş Isparta İl Temsilcisi Osman Korkmaz, sendikalarına verdiği değerden dolay Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür etti. Korkmaz, “Çok değerli belediye başkanım, Türk-İş ve bağlı sendikaları olarak bizlere vermiş olduğunuz değerden dolayı teşekkür ederim. Çok güzel bir seçim atmosferi geçiyor. Yıllardır belediyede çalışan işçilerimizin nezaretinde sizleri yakinen tanıyoruz. İşçilerimize, Isparta’ya bakış açınız, hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederiz. Bizlere verdiğiniz değerden dolayı da bütün arkadaşlarımız adına minnetlerimizi sunarız” dedi.

**TÜRK-İŞ TAKDİRE ŞAYAN BİR SENDİKA

Türk-İş’in takdire şayan bir sendika olduğunu belirten Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Türk-İş memleketimizin özlüğünü kimliğini savunan bayrağını üst noktada tutan inançlı bir sendikamız. Tebrike şayan bir sendikamız. Hepimiz ülkemiz için bir şeyler yapmak istiyoruz, başarı istiyoruz. Atatürk’ün dediği gibi muasır medeniyetlere ulaşmak istiyoruz. Belediye olarak da sendikamızın çok iyi olduğunu biliyoruz. Memleketini, milletini, vatanı, özlüğünü, kimliğini bayrağını bilen sendikalar ülkemize faydalıdır. Bu ziyaretten dolayı şeref duydum. Bir araya gelmek sevinç kaynağıdır” görüşlerinde bulundu.

 

 

Bu haber 293 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...