Derbi maç berabere

12 Şubat 2019 18:18

Emrespor ile Keçiborlu Belediyespor arasında oynanan maç 1-1 berabere tamamlandı.

                Isparta 1.  Amatör Futbol Ligi’nde haftanın derbi karşılaşmasında Emrespor ile Keçiborlu Belediyespor arasında oynanan maç 1-1 sona erdi. Milli Egemenlik Sahası’nda oynanan maçı Klasman Hakemi Şeref Taştan, Cevat Akpınar ve Musa Yılmaz isimli hakemler yönetti. Karşılaşmayı AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Emrespor Kulüp Başkanı Ozan Gezer ve 2 bin dolayında futbolsever izledi.

                Emrespor 15. dakikada Emre’nin ortasında Keçiborlu Belediyesporlu Kadir’in ters vuruşunda meşin yuvarlağın ağlarla buluşmasıyla 1-0 öne geçti. 

                Keçiborlu Belediyespor bu gole 30. dakikada Ali Osman Ayaz’la cevap verdi: 1-1. Emrespor’da 44. dakikada Hasan Taşkıran, hakeme el kol hareketi yapınca 2. sarının ardından kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

                Keçiborlu Belediyespor’da da 51. dakikada Yücel Küçüksarı kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Kalan dakikalarda her iki takımın gol çabaları sonucu değiştirmeye yetmeyince maç 1-1 sona erdi.

                Emrespor aldığı bu beraberlikle puanını 34’e çıkardı ve 2. sırada kaldı. Keçiborlu Belediyespor ise puanını 36’ya yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

               

Bu haber 357 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...