“Son 5 yılda 6 kez açtılar (!)”

13 Şubat 2019 17:33

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, ‘ITKM’yi açacağız’ diyen Belediye yönetimini eleştirdi: Son 5 yılda 6 kez ‘ITKM’yi açıyoruz’ açıklaması yapılmış. ‘3 ay sonra açılacak, 6 ay sonra bitecek, yılbaşına açılıyor, ünlü markalara kiralamalar yapıldı’ diye insanları kandırmışlar.

                AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Ayazmana’daki Tosbik Eğlence Merkezi’nde off-road tutkunları ile biraraya geldi. Heyecan sporlarına ilişkin Belediye olarak her türlü imkanın sunulacağını sözünü veren Başdeğirmen, Isparta’nın çeşitli konulardaki sorunlarına da değindi. ITKM sorununa dikkat çeken Başdeğirmen, “Biz göreve geldikten sonra Ticaret ve Kültür Merkezi’ni açacağımızı söylüyoruz. Bunu nasıl yapacağımızı da biliyoruz. Risk alacağız, taşın altına elimizi koyacağız. Biz bunları açıkladıktan sonra Belediye kanadından ‘ITKM’yi açacağız’ açıklaması yapıldı. Açacaktınız neden 10 yıldır açmadınız. Son 5 yılda gazeteleri inceledim. 6 kez söz vermiş. ‘3 aya bitiyor, 6 ay sonra açılacak. Yılbaşına hizmete girecek. Ünlü markalar ITKM’ye geliyor’ gibi birçok yalan kamuoyuna söylenmiş. Peki neden yapılmamış” diye konuştu.

GÜNDE 15 BİN KİŞİ EZİYET ÇEKİYOR

                AK Parti Adayı Başdeğirmen, Şehir Hastanesi önünde üst geçit olmadığı için eziyet çeken halkın sorunlarına da dikkat çekti. Belediyelerin halkın yaşam kalitesini yükseltmek için var olduğunu belirten Başdeğirmen, “günde 10 bin poliklinik yapılıyor. Yanında 5 bin kişinin refakat ettiğini düşünürseniz günde 15 bin kişi geliyor-gidiyor. Karşıdan karşıya geçerken o insanların eziyetini düşünün. Güvenliğini düşünün. İnsanlar eziyet çekiyor, ölüm riski ile karşı karşıya. Peki soruyorum Belediye sınırındaki bir yerde neden üst geçit yapmıyorsunuz? Yerini imara aldık diye yalan söylüyorlar. Karayolları ben yapayım diyor, yardımcı olmuyorsunuz. Bürokratik işlemleri tamamlamıyorsunuz. Belediye ne için vardır. Halkı için vardır, halkının yaşam kalitesini yükseltmek için vardır” dedi.

 

 

Bu haber 301 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...