GOLCÜ TRANSFERİ İÇİN SOSYAL MEDYADA KAMPANYA

13 Şubat 2019 17:37

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada “Yönetici Spiker olursa” başlığıyla verdiğimiz haberde gündeme gelen Isparta Davrazspor’un yöneticisi Ziya Eroğlu, şimdi de takımın golcü alması için kampanya başlattı.

                Isparta Davrazspor’un sempatik yöneticilerinden Ziya Eroğlu, takımın zorlu günlerinde çıkış yolu aramaya devam ediyor. Sezon başından bu yana takıma maddi ve manevi destek veren Eroğlu, şimdi de gol yollarındaki sıkıntıyı çözmek için santrfor transferi için kolları sıvadı.

                Eroğlu, sosyal medya hesabından, “Dikkat çok önemli arkadaşlar. Dostlar abiler kardeşlerim Isparta Davrazspor sevdalıları, durumumuz belli. Acil forvete ihtiyacımız var. Forvet’in en iyisi sayılabilecek grubunun gol kralını bulduk. 45 bin TL’ye ihtiyaç var, Çarşamba’ya parayı gönderirsek Perşembe gelecek az çok demeyelim gönlünden ne kopar ise yorumlara yazın gelip Isparta Davrazspor’un tahsilat makbuzu karşılığı verin. Yada arayın gelip alalım. Yardımcı olun kardeşlerim Daha hiç bir şey bitmedi Allah büyük” mesajı gönderdi.

 Eroğlu’nun mesajı üzerine duyarlı işadamları, esnaf ve sporseverler kampanyaya destek olmaya çalıştı. Eroğlu, söz veren işletmeleri tek tek ziyaret ederek fotoğraf çektirdi. Bakalım Eroğlu’nun başlattığı bu kampanyaya kentimiz tam anlamıyla destek olacak mı?

 

Bu haber 342 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...