“Belediyecilik sadece yol yapmak değildir”

16 Şubat 2019 13:00

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmenoğlu ve yönetimi Çünür mahallesi sakinleri ile buluştu. Bilboard krizinin ardından yine gündem ITKM oldu.

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmenoğlu ve yönetimi Çünür mahallesi sakinleri ile buluştu. Gökmenoğlu’nun ziyaretini, İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam ve İyi Parti yönetimi de katıldı. Çünür Mahallesi sakinleri ile sıcak bir ortamda güzel dakikalar geçiren İyi Parti yönetimi konuşmalarında genel olarak son günlerin en sıcak konusu olan “Bilboard” tartışması oldu.

“YAPILAN ANKETLER YANLIŞ VE TARAFLI DURUMDA”

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, bilboard kriziyle ilgili olarak, “Dediler ki Cumhurbaşkanımızın gelişi işe ilgili bütün afişler Cumhurbaşkanımızın afişleri olacak. Daha sonra gelip bizle görüşebilirsiniz dediler. Bizde böyle bir karar alındıysa uyumlu bir şekilde kabul ettik ve daha sonrasında tekrar görüşmek için Belediye’ye geleceğimizi söyledik. Bu görüşmeyi şahsım adına Belediye Başkanı Yardımcısı ile yaptım. Ertesi gün bir baktık sadece bizim ve diğer partinin afişleri yırtılmış. Bu durumu arayıp sorduğumuz da ise sadece 20 afişin yırtılacağı söylendi dediler. Neden sadece bizimkiler? Bu olayın ardından Belediye bizi ve diğer partiyi göstererek bu iki parti bize iftirada bulunuyor dediler. Mevcut başkanın tahammülü kalmamış durumda. Yapılan anketler yanlış ve taraflı durumda” dedi.

“BELEDİYECİLİK SADECE YOL YAPMAK, KANALİZASYON YAPMAK DEĞİLDİR”

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan ise “Biz İyi Parti yönetimi olarak adalete ve demokrasiye inanıyoruz ve bu adaletin herkese eşit olarak dağıtılmasını istiyoruz. Ispartada’ki bütün mahalleler bizim gözümüzde aynı. Belediyecilik sadece yol yapmak, kanalizasyon yapmak değildir. İyi Belediyelik geldiğinde adil ve eşit bir anlayışın sözünü herkese veriyoruz. Biz ulaşılabilir olacağız. İl Başkanı da, Belediye Başkanı da, Merkez İlçe Başkanı’da her zaman ulaşılabilir olacaktır. Problemlerinizi yerinde ve zamanında çözmek için her şart sağlanacak” diye konuştu.

“ITKM’NİN OTOPARKINI AÇTIN DA NEDEN CAMİYİ AÇMADIN”

Konuşmaların en sonunda söz alan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmenoğlu yıllardır Çünür Mahallesine neler yapıldığını ele alarak şöyle konuştu:

“Çünür’e Otogar yaptı fakat onu da düzgün yapamadı, onu da ben yapacağım. Tam 22 yılda ITKM’yi açamadı, onu da ben açacağım. 22 yılda ITKM’nin fayanslarının altında otlar çıktı. Soruyorum sizlere ITKM’nin altında ki otoparkı açtın, peki neden Cami’yi açmadın? Cami’ye 120 bin liralık halı döşediler, o camiyi de Allah’ın izni ile ben açacağım.”

Bu haber 284 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...