“ISPARTA’YA BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM”

19 Şubat 2019 16:51

                AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Demokrasi Meydanı’nı dolduran binlerce vatandaşa hitap etti. Isparta’nın 31 Mart’ın müjdesini verdiğini belirten Başdeğirmen, şöyle konuştu:

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda, Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız, liderimiz, öncümüz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Bu muhteşem kalabalık ile bütün ilçelerimizden, kasabalarımızdan, köylerimizden, il merkezimizden katılımlarınızla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevginizi tekrar gösterdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum…

AK BELEDİYECİLİĞİNMÜJDESİ

Bugün bu muhteşem kalabalıkla Cumhurbaşkanımıza gösteriyoruz ki 31 Mart’ta demokrasi şehri Isparta’mızı, AK Parti belediyeciliği ile gönül belediyeciliği ile insan odaklı belediyecilik ile tanıştıracağımızın müjdesini verdiniz, hepinizden Allah razı olsun. Bir Isparta evladı, bir Isparta sevdalısı olarak sizlere 31 Mart’tan sonra hizmetkar olmak için huzurunuzdayım. Sizlere AK Parti Belediyeciliği ile projelerimiz ile sağlayacağımız iş imkanlarıyla daha yaşanılabilir, insanları daha mutlu bir şehir sunacağımızın sözünü veriyorum. Bu şehirde doğdum. Bu şehirde okudum. Bu şehirde evlendim. Burada çocuklarım oldu. Isparta beni, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı yaptı. Yurt içinde ve yurt dışında Türk iş dünyasını temsil etme imkanı buldum. Herşeyimi bu şehre borçluyum. Şimdi Isparta’ya borcumu ödeme vaktimin geldiğini düşünüyorum.

ARTIK LAF DEVRİNİ BİTİRECEĞİZ

Biz belediyeciliği Sayın Cumhurbaşkanımız ile gördük. 1994 yılında İstanbul’u İstanbul yapan, İstanbul’u dünya şehri yapan reisimizden gönül belediyeciliğinin nasıl olacağını gördük.

Bizim ustamız, bizim liderimiz arkamızda. O arkamızda oldukça Isparta’yı nasıl şahlandıracağımızı insanımıza nasıl hizmet edeceğimizi göreceksiniz.

Artık laf devri bitireceğiz, icraat devrini başlatacağız.

ÇÜNKÜ YAPARSA AK PARTİ YAPAR

Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda 2002 yılından bu yana AK Parti Hükümetleri döneminde şehrimize çok büyük yatırımlar yapıldı.

 Türkiye’nin ilk 3 şehir hastanesinden birisinin Isparta’da inşa edilmesi sayın Cumhurbaşkanımızın Isparta’ya verdiği önemi göstermiyor mu?

Biz de Belediyecilik alanında 2023 hedefine odaklı projelerimizle geliyoruz.

Büyük Türk Medeniyeti için GÜÇLÜ BİR ISPARTA oluşturacağız.

Bizim arkamızda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Bizim arkamızda AK Parti var. Bizim arkamızda Isparta halkımız var. Projelerimizin hepsinin tek tek hayata geçtiğini göreceksiniz.

Herhangi bir kesime ve kişiye değil, sadece milletime, devletime ve tüm Isparta halkıma sadakatle hizmet edeceğim.

Oy veren, vermeyen tüm Ispartalılara ŞEHRÜL EMİN olacağım.

DEĞİŞİMİ SİZ YAPIN

GELİŞİMİ BİZ YAPALIM.”

Bu haber 311 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...