Eğirdir Halk Eğitimin sergisine tam not

20 Şubat 2019 16:30

Kadın giysileri, deri işlemeciliği ve deri aksesuarları yıl sonu sergisinde misafirlerden tam not aldı.

Eğirdir Belediyesi'nin sponsorluğunda, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve İŞKUR İl Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleşen meslek edindirme kursu sona erdi. Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün birlikte açtığı yıl sonu sergisiyle kursiyerler yaptığı çalışmaları beğeniye sundu.

Kursa katılanların belgelerinin takdim edildiği törende bir konuşma yapan Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Müdür Ali Şanal "Eğirdir Halk Eğitimi Merkezimin, Eğirdir Belediyesinin de destekleriyle, Isparta İŞKUR İl Müdürlüğü işbirliğinde açılan Kadın Giysileri Dikimi ve Deriden Aksesuar Yapma kurslarının bitiminde düzenlenen Belge Töreni ve sergi açılışımıza hoşgeldiniz. 11 Aralık tarihinde başlayan ve dün itibariyle biten 48 günlük kursumuzun sonunda 10 parmağında 10 marifet bulunan kursiyerlerimizin tasarımlarını sizlere sunuyoruz. Burada yapılan ürünlerin tamamı önümüzdeki birkaç gün içinde Kale arkasında bulunan Halk Eğitimi Merkezi teşhir ve satış reyonunda satışa sunulacak. Bu stantları Eğirdir'imize kazandıran Sayın Kaymakamımıza ve Belediye Bakanımıza teşekkür ediyorum. Kurslarımızda bayanlarımıza hem meslek öğretiyor, hem de aile ekonomisine katkıda bulunabileceği gelir kapılarını aralıyoruz. İŞKUR kurslarını açmaya devam edeceğiz.

Sözlerime son verirken; Belge almaya hak kazanan kursiyerlerimizi ve onları yetiştiren öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, katılımlarınızdan dolayı siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Kadın giysileri, deri işlemeciliği ve deri aksesuarları yıl sonu sergisinde misafirlerden tam not aldı.

 

 

Bu haber 258 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...