Koca, Gençlerbirliği yönetiminden istifa etti

5 Mart 2013 19:25

Isparta Gençlerbirliği Spor Kulübü yönetiminde bulunan Ali Koca, görevinden istifa etti. Koca, profesyonel bir kulübü yönetecek kadar gerekli bilgi birikimi olmadığı için istifa ettiğini açıkladı.

Isparta Gençlerbirliği Spor Kulübü, istifa depremiyle sarsıldı. Yönetici Ali Koca, dün itibariyle basın yoluyla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Koca, “Şahsımda profesyonel bir kulüpte görev alacak kadar bilgi birikimi bulunmadığından dolayı istifa ediyorum. Bu işi daha ‘Profesyonelce’ yapacak arkadaşların önünü açıyorum” dedi.

KULÜBÜMÜZ ARTIK PROFESYONEL BİR TAKIM

Kulüpte başkanlık ve yönetimin çeşitli birimlerinde görev yaptığını belirten Koca, şunları söyledi: “8 yıl önce amatör bir ruhla kurduğumuz Gençlerbirliği Spor Kulübü’nde başkanlık ve yöneticilik yaptım. Gerektiğinde vaktimi, gerektiğinde nakdimi harcadım. 3 futbolcu çocuğumuzu profesyonel takımlara gönderdik. Allah onların da yolunu açık etsin. Kamuoyunun da bilgisi olduğu gibi 1 çocuğumuzdan, kulübümüze bir miktarda para geldi. Artık, o çocuğumuz gibi kulübümüz de profesyonelliğe adım atmış oldu. Şahsımda profesyonel bir kulüpte görev alacak bilgi birikimi olmadığından, bu işi daha ‘Profesyonelce’ yapabilecek arkadaşların önünü açmak adına Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden basın yolu ile istifa ettiğimi duyurmayı uygun buldum. Çok büyük hedefleri olan kulübe, bundan sonra başarılar dilerim. Spor kamuoyunun bilgisine arz ederim.”

Bu haber 927 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...