Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi’nde Öğrencilere Üniversite tanıtım günleri

22 Şubat 2019 16:03

Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi, Tanıtım ve Kariyer Günleri 26-27 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. Tanıtım ve Kariyer Günlerine Akdeniz Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Burdur MAKÜ, Doğu Akdeniz Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Okan Üniversitesi, İzmir Kavram Meslek Yüksek Okulu, Kapadokya Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi, Lefke Avrupa Üniversitesi, SDÜ, Uluslar arası Final Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi, Ispartalı Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Kıbrıs Üniversitesi katılıyor.

Bu arada Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi Müdürü Yüksel Altuntaş, Kariyer Günleriyle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği okulumuz tarafından bu yıl ikincisini düzenlediğimiz  Üniversite tanıtım ve kariyer günleri 26-27 Şubat 2019’da Okulumuz Spor Salonunda yapılacaktır.

Maddi imkansızlardan dolayı il dışına üniversite gezilerine gidemeyen öğrencilerimize eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlik il genelinde yaklaşık 4500-5000 civarında 12 sınıf öğrencilerimiz faydalanacaktır.

                2 gün sürecek olan etkinliğimize 17 tane devlet ve vakıf üniversiteleri katılacak olup bu süre için üniversitelerimizin öğretim elemanları tarafından öğrencilerimize yönelik 21. yüzyıl meslekleri, üniversite sınav sistemleri, bilinçli tercih, sınav kaygısı ve motivasyon gibi konularda öğrencilerimize bilgilendirici seminerler vereceklerdir.”

Bu haber 288 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...