BARO, Kaybettiği üyesini andı

22 Şubat 2019 16:05

Uzun yıllar Isparta’da avukatlık yapan ve Isparta Barosu üyesi 59 yaşındaki Avukat İsmail Ercan 15 Şubat 2019 Cuma günü Avukatlık Bürosunda ölü olarak bulundu. 

Merhum Avukat İsmail Ercan için vefatının birinci haftasında Isparta Barosu tarafından anma programı düzenlendi. Dün saat 11.00’de Isparta Adliye Sarayı önünde gerçekleştirilen anma programına; Isparta Barosu eski Başkanı ve şuanda İyi Parti Belediye Başkan Adayı Avukat Gökmen Gökmenoğlu, Baro Başkanı Ünsal Çankaya ve Baro Yönetim Kurulu ve üyeleri ile Ercan’ın ailesi katıldı.

Avukat İsmail Ercan’ı kaybetmenin büyük üzüntüsü içinde olduklarını ifade eden Isparta Barosu Başkanı Avukat Ünsal Çankaya, yaptığı konuşmada, Ercan’ın değerli bir hukuk adamı olduğunu ve anısı önünde saygıyla eğildiklerini söyleyerek; “Avukat abimiz İsmail Ercan, her zaman barışın, hayatın ve kardeşliğin yanında olmuştur. Her zaman hukuk ve adalet mücadelesi vermiştir. Kendisini rahmet ve minnetle anıyoruz. Meslektaşımız, dostumuz İsmail Ercan abimiz, sen rahat uyu. Mücadelen, mücadelemizdir. Mücadele bayrağını senden devraldık ve daha ileriye taşıyacağız” dedi.

Isparta Barosu Başkanı Avukat Ünsal Çankaya’nın konuşmasının ardından merhum Avukat İsmail Ercan’ın ruhu için dua edildi ve anma programı helva dağıtımı ile sonlandı.

Bilindiği gibi, Isparta Barosu Avukatlarından olan ve uzun yıllar Isparta’da Avukatlık yapan 59 yaşındaki Avukat İsmail Ercan, 15 Şubat tarihinde kendisine ait hukuk bürosunda ölü bulundu. Kutlubey Mahallesi'ndeki ofisinde ölü bulunan Avukat Ercan'ın Adana'da görev yapan doktor eşi bir süredir kendisinden haber alamayınca yanında çalışan diğer avukat arkadaşını aradı. Büroya giden avukat arkadaşı ise dairenin odasını konaklama için kullandığı İsmail Ercan'ın odasına girdiğinde yatakta hareketsiz halde buldu. Hemen 112 Acil Servis Ambulans ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri İsmail Ercan'ın öldüğünü belirledi. Ercan'ın cenazesinde yapılan otopside kalp krizi sonucu vefat ettiği belirlendi. Merhum Avukat İsmail Ercan yapılan işlemlerin ardından memleketi Adana’ya götürülerek toprağa verildi.

 

 

Bu haber 356 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...