“Sanayi Siteleri kaldırılmayacak”

23 Şubat 2019 12:37

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Sanayi Sitesi’ndeki keresteci esnafını ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından konuşan Başkan Adayı Gökmenoğlu, esnafın sorunlarını dinledi, 31 Mart sonrası göreve gelmeleri halinde Eski sanayi ve yeni sanayi sitelerinin kaldırılmayacağını söyledi.

                Gökmenoğlu, şunları söyledi:

Yeni sanayi oraya buraya götürelim diyenlere buradan sesleniyorum: Yeni sanayi hiçbir yere gitmeyecek. Öncelikle buradaki yüksek gerilim hatları aşağıya alınacak. Yeni sanayide doğalgaz yok. Yeni sanayinin asfaltı yok. Gül Peteğin asfaltı yok doğalgazı yok gelin bunları yapalım. Bir yangın vanası yok sanayide. Burası risk bölgesi burası ekonominin kalbi. Her zaman söylüyoruz ilk yardıma ilişkin  aparatlar yok. Bir itfaiye yok. Yeni Sanayide yangın çıktığı zaman  bu biliyorsunuz Allah muhafaza  tüccarın kerestecinin esnafın en büyük baş belası ama buna ilişkin en ufak bir önlem göremiyoruz.

Kerestecilere güzel bir site yapalım. Gül sitesinin orada gidelim en az yedi dönüm en az 6 dönüm kapalı alanları olan yerler yapalım  onları da rahatlatalım işsel sıkıntıları yok belki ödeme sıkıntıları var ama fiziki şartları çok zor durumda kerestecilerin olduğu yer neredeyse şehrin göbeğinde kalmış durumda yeni sanayi yerinde kalsın kerestecilere güzel yerler yapalım kapalı alanları olsun

Tabiî ki encümenimizi de açıkladık  her partinin olduğu gibi tüm partilere buradan başarılar diliyoruz  kendi partimizin de il genel meclisine belediye meclis üyelerine  insanları kızdırmadan küstürmeden bir çok dengeyi gözetmek suretiyle yaptık Isparta’ya hayırlı uğurlu olsun diyoruz temiz siyaseten ahlaken yıpranmamış gencecik insanlarla yola çıktık bakın bunlar Isparta’nın evladı hizmet etmek için bu yola çıktılar hepsine başarılar diliyorum. Güzel bir ekip kurduğumuzu düşünüyorum. Isparta’nın yüzünü kara çıkarmayacağız. Genç dinamik bir ekiple geliyoruz bakın biz burada bu ekiple birlikte  Isparta’nın ufkunu genişleteceğiz. Her zaman ifade ediyoruz Isparta’da istihdam problemi var. Ispartada işsizlik var. Ispartada ekonomi daralmış  artık belediye ne yapacak insanlarını kendi  sırtına alıp taşıyacak  belediyeyi yıllarca insanlar sırtında taşıdı. Artık belediye insanlarını sırtında taşısın belediye fedakarlık yapsın artık diyoruz.

 

Bu haber 296 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...