“İSTİKRAR İÇİN GÜNAYDIN”

26 Şubat 2019 18:13

Isparta Belediyesi ile Ülkü Ocakları Isparta İl Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Isparta İçin İstikrar Gecesi’ Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde düzenledi. Binlerce ülkücünün bir araya geldiği gecede Mustafa Yıldızdoğan ve Zafer İşleyen bir konser verdi. Konserde sanatçılar Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın için besteledikleri seçim şarkılarını seslendirdi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın, eşi Dilek Günaydın ile birlikte katıldığı geceye MHP İl Başkanı Nail Bayram, Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin, Ülkü Ocakları Başkanı Umur Güzerin, il, ilçe ve belde teşkilatlarıyla, belediye başkanları ve adaylarının da katıldığı gecede coşku doruğa yükseldi.

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET MİLLİ BEKANIN TEMİNATIDIR

Gecenin açılış konuşmasını yapan Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Umur Güzerin, “Milliyetçi ülkücü hareket binlerce yıllık kültür mirasının bekçisi, büyük Türk Milletinin hizmetkarı, umut ışığı, milli bekanın teminatıdır” dedi. Milliyetçi Ülkücü Hareketin Türk Dünyasının birliktelik arzusu, kızıl elma ülküsünün sancaktarı olduğuna değinen Güzerin, “Şüphesiz mazlum milletlerin umudu Türk Milleti, Türk Milletinin umudu ülkücü harekettir. Feyzini Türk İslam ülküsünün kaynağından alan ülkücü hareket 1969 yılından bugüne nice çilelerle gelmiştir. Bu vesileyle 2 gün önce şehadetinin yıldönümü olan rahmetli şehidimiz Fırat Çakıroğlu’nu rahmetle yad ediyor, tüm şehitlerimiz gibi Fırat Yılmaz Çakıroğlu ölümsüzdür diyorum” şeklinde konuştu.

LİDERİMİZ DİK DURUŞUNDAN ÖDÜN VERMEMİŞTİR

Ülkücülerin kendisini istikbale hazırlamak, bir ikbal sahibi olmak için değil, milliyetçi Türkiye’nin temellerinde bir çakıl taşı olmak için mücadele ettiğine değinen Güzerin, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli milletimizin kendisini ansızın içerisinde bulduğu siyasal buhran ve dar boğaz günlerinde yine tarihi bir inisiyatif almış, ihanet çetelerinin çarkına çomak sokmuş, hain emellerine taş koymuştur. Önce ülkem ve milletim diyerek milletimize can siparane kalkan olmuştur. Bu hayati süreçte milli beka için maruz kaldığı ithamların hiç birisine kulak asmamış tam tersine akla, karanın ayrıldığını söylemiş, dik duruşundan ödün vermemiştir” görüşlerinde bulundu.

ISPARTA’MIZA DÜŞEN GÖREV İŞİ

YİNE EHLİNE EMANET ETMEKTİR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin beka mücadelesinin zirveye ulaştığı bu süreçte en kritik viraj olarak 31 Mart seçimlerini işaret ettiğini aktaran Güzerin, “Türk Milletinin her ferdinin üzerine düşen görev bu süreçte milli şuurla hareket etmektir. Bu minvalde milliyetçi üretken belediyecilik anlayışını istikrarla sürdüren Türkiye’nin en yaşanabilir şehri Isparta’mıza düşen görev üç hilali yeniden göndere çekmek ve Isparta’mızı yine ehline emanet etmektir” dedi.

BU MİLLET GERÇEK EVLATLARINI HİZMET

YOLUNDAN ALIKOYMAYACAKTIR

Tarihte ülkenin içerisinde bulunduğu en kritik anlarda devlete ve seçilmiş hükümete MHP’nin sahip çıktığını hatırlatan İl Başkanı Nail Bayram da, “Bizler inanıyoruz ki, ülkemiz her saldırıya uğradığında nasıl gövdemizi siper edip devletimize sahip çıktıysak, bu millet de gerçek evlatları olan ülkücüleri asla yalnız bırakmayacak, hizmet yolundan alıkoymayacaktır” ifadesinde bulundu.

BEKAMIZ İÇİN PARTİMİZE DAVET EDİYORUZ

31 Mart seçimlerinin ülkemizde olduğu gibi Isparta’da da önem taşıdığına dikkat çeken MHP İl Başkanı Nail Bayram, “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Herhangi bir sebeple partimizden ayrılan fakat gönlü üç hilalde kalan, partimizin şanla şerefle dolu 50 yıllık kurumsal kimliğini benimseyen tüm dava arkadaşlarımı, abilerimi, kardeşlerimi, istikrar için, ülkemiz için ve en önemlisi de bekamız için partimize davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

HİZMET KERVANININ SÜRMESİ

İÇİN MHP’YE İHTİYAÇ VARDIR

Isparta merkez başta, tüm ilçe ve beldelerde cumhur ittifakına saygı içerisinde seçim çalışmalarını sürdürdüklerine değinen Bayram, “Başta Isparta merkezde olduğu gibi ilçelerimizde de hizmet kervanının sürmesi için Milliyetçi Hareket Partisine ihtiyaç vardır. Isparta, Yalvaç, Senirkent, Sarıidris, Hüyüklü, Sav ve Kuleönü’nde olduğu gibi bu seçimlerde diğer ilçe ve beldelerimizde Allah’ın izni, milletimizin teveccühü ile Milliyetçi Hareket Partisinin milli ve üretken, halktan ve Hak’tan yana belediye anlayışıyla tanışacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin ifade ettikleri gibi Cumhur İttifakı ülkemizin bekasıdır” görüşlerinde bulundu.

GÜNAYDIN HADİ BİR DAHA

ŞARKISIYLA KÜRSÜYE GELDİ

2019 seçim müziğinin bestekarı Sanatçı Zafer İşleyen’in ‘Hadi Bir Daha’ şarkısı ve tezahüratlarla kürsüye gelen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, Gökkubbe altında bir arada bulunmaktan dolayı memnuniyetini ifade etti. Uzun bir süredir Isparta’nın belediye başkanlığını yürüttüğünü dile getiren Günaydın, bu hizmet sürecinin kendisine tevdi edilmesinin Milliyetçi Hareket Partili bir belediye başkanının çok çalışması ve başarılı olmasını gösterdiğini dile getirdi.

ISPARTA ÖRNEK ŞEHİR OLMUŞTUR

Isparta’da yaptıkları çalışmalarla Türkiye’de diğer vilayetlerde olmayan yatırımların kazanıldığını belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta tüm vilayetlerin içerisinde farklılıklarını ortaya koymuş, örnek şehir olmuştur” dedi.

ISPARTA’MIZ İSTİKRAR İSTİYOR

Düzenlenen geceye neden ‘Isparta için İstikrar’ gecesi adının verildiğini soran Günaydın, “Isparta’mız istikrar istiyor. Allah’ın izniyle tekrar 31 Mart’ta Milliyetçi Hareket Partisi kazanacaktır ve şahsımda belediye başkanı olacak. Yeni dönemde ‘belediye başkanı olacaksın, ne olacak?’ diye sorulabilir. Evet yeni dönemde Isparta’mızda çok daha farklı şeyler olacak. Bugün Isparta, Türkiye’de olmayan çok şeye sahip olmuştur. Temelden hareket ederek, bir dizi halinde şehrimizi hizmet sürecimizde belli bir noktaya ulaştırdık. Hedefimizi daha yükseklere taşımak için, 81 vilayet arasında da farkla yürümesi, önde gitmesi için şehrin önce altyapısını halletmesi lazım. Bunu çözdük” şeklinde konuştu.

ESAS ŞİMDİ BAŞLIYOR

Gezileri esnasında ‘bizden ne istiyorsunuz?’ diye sorduklarını ‘Senden daha ne isteyelim, yapılacakların hepsini yaptın’ cevabı aldıklarını dile getiren Günaydın, “Şimdi o gözü tok, yapılanları en iyi şekilde fark eden değerleri hemşehrilerime de ‘esas şimdi başlıyor’ diyerek cevap vermek istiyorum. Şimdi daha ileriye gitmek için şehrimizi mevcut durumuna getirmek önemliydi, geldi. Yaşanabilir vilayette şehrimiz birinci oldu. Bu bir hedefimizdi, buna ulaştık. Şimdi de, Isparta’yı Avrupa’nın en güzel şehirlerinin önünde yer almasını istiyoruz” dedi.

TÜRKLÜK ALEMİNİN BAŞKENTİ ISPARTA OLACAK

Isparta’yı birçok konuda başkent yapmak istediklerine değinen Günaydın, “Gökkubbe’de fuarları başlattık. Isparta fuarların başkenti olacak. Markalar başkenti olacak. Türklük aleminin başkenti önümüzdeki dönemde Isparta olacak. Türklüğü en iyi anlatan, tarihin derinliklerini gösteren müzeler Isparta’da olacak. Bunlardan birisi Ergenekon Müzesi, bu müzemizin yapımı devam ediyor. Nerede bir Türk varsa onu Isparta ilgilendirecek. Ardından kökümüzü, benliğimizi, özümüzü yok etmek isteyenlere karşı da Dede Korkut’un Müzesi şehrimizde yer alacak. Yine 70 dönüm üzerine bir meydan kuruyoruz, Atatürk Meydanı. Etrafında Türklük alemini temsil edecek sosyal tesisler yer alacak. Güzel bir üniversitemiz var, bu konuyu onlarla çok yüksek bir noktaya taşıyacağız. Türklük alemini anlatan en büyük eserler Büyük Atatürk Kütüphanesi o meydanda Isparta’da olacak. Büyük toplantı, kongre salonları Isparta’da olacak. Dünya Türklük aleminin büyük kongreleri, kararları Isparta’da alınacak. En büyük projelerimizden birisi bu” dedi.

ISPARTA ASLAN YATAĞI OLACAK

Üretken belediyecilik adına fabrikalar kurduklarına değinen Başkan Günaydın, “Belediye olarak üretim ve istihdamda ne yapabilecekse yapmak istiyoruz. 3 fabrika kurduğumuz halde, yeni fabrikalar kurmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Isparta ekonomisiyle, iktisadiyle, şehrinin güzelliğiyle şehrimiz bir aslan yatağı olacak. Onun için istikrar denildi. Kazandığımız gün çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Şehrimiz Türkiye’ye, Avrupa’ya, Dünya’ya örnek olacak” ifadelerinde bulundu.

MHP ROZETİNİ TAKTI

Konuşmaların ardından Gelendost AK Parti Kadın Kolları Başkanlığından istifa ederek MHP’ye katılan Müesser Kurnaz’a parti rozeti MHP İl Başkanı Nail Bayram tarafından takıldı. Kurnaz’ın Gelendost MHP Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapacağı açıklandı.  GÜNAYDIN’IN SEÇİM ŞARKILARINA

BİNLERCE KİŞİ EŞLİK ETTİ

Konuşmaların ardından Sanatçılar Mustafa Yıldızdoğan ve Zafer İşleyen sahne aldı. Sanatçılar birbirinden güzel eserlerini Ispartalılar için seslendirirken, Zafer İşleyen, Başkan Günaydın için 2019 seçim müziği olarak bestelediği ‘Hadi Bir Daha’, Mustafa Yıldızdoğan da, ‘Milliyetçi Hareketiz, Isparta’ya bereketiz, Yusuf Ziya Günaydın’la Tekrar için Seferberiz’ parçasını Gökkubbe altında bulunanlar için seslendirdi.

Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan ise  “Bu coşkuyu, kalabalığı gören birilerinin karnına bir ağrı girmiştir” derken, üç hilalli bayrağın Isparta’dan inmemesi gerektiğine dikkat çekti. Yıldızdoğan, “Bu da bizim namusumuz, gururumuz. Buradan bu üç hilalli bayrak inmemeli. Onun için de sadece saygıdeğer başkanımın çalışması değil, burada hepimizin ama hepimizin başkan adayıymış gibi gecemizi, gündüzümüze katacağız, çalışacağız, 1 Nisan’da Allah’ın izniyle zafere ulaşacağız. Hizmetler devam edecek. Gönül kapılarımızı açacağız, bütün insanlara ‘buyurun, gelin’ diyeceğiz” şeklinde konuştu.

Programın sonunda Sanatçılara protokol tarafından halı portresi ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

Bu haber 378 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...