“ESNAF BİTMİŞ, ESNAF KAN AĞLIYOR”

27 Şubat 2019 18:22

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmenoğlu, halkın şikayetlerini ve dertlerini dinlemekten Uğur Dündar’a döndüğünü söyledi.

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Çarşamba Pazarı’nı ziyaret etti. Esnaflar için yapılan dükkânları inceleyen Başkan Adayı Gökmenoğlu,  “Yeni Çarşamba Pazarı’nda bir tane işleyen dükkan yok” dedi. “ESNAF BİTMİŞ KİRALARINI ÖDEYEMEZ HALE GELMİŞ”

Başkan Adayı Gökmenoğlu, “Yine esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Ziyaret ettiğimiz yer yeni Çarşamba Pazarı bakın buranın çarşamba pazarı yeni hali bitmiş. Buranın neresi yeni ben anlayamadım zaten bu memlekette artık neredeyse açılı dükkan kalmamış. Bütün dükkanlar kapanmış bakın arkadaşlar bütün dükkanlar kapalı. Esnaf bitmiş, esnaf kan ağlıyor. Yeni Çarşamba pazarı içerisinde bir tane işleyen dükkan yok. Ama diyorlar ki ekonomi iyi ne güzel elmalarımızı satıyoruz, ne güzel esnafımız  durumu iyi doğru mu! Onun için ben artık İYİ PARTİ Belediye Başkan Adaylığı yaptığım gibi aynı zamanda bu memlekette ne yapıyorum. Uğur Dündarlık ta yapmaya başladım. Memlekette detektif gibi gezer hale geldik. İnsanlar kendi dertlerini ve sıkıntılarını bize aktarır hale geldi. Ben Uğur Dündar mıyım İYİ PARTİ Belediye Başkan Adayı mıyım? Tüm seçmenlere soruyorum dükkanlar boş esnaf kan ağlıyor, hiçbir şekilde siftah etmemişler.Biz diyoruz ki gelin üretelim buraları canlandıralım.Buraları biz taşıyacağız yıkacağız yeni bir Pazar yeri yapacağız yeni bir Çarşamba pazarı kuracağız diyeceklerine  gelsinler bu dükkanların içerisini nasıl doldururuz onu düşünsünler.Esnaf bitmiş kiralarını ödeyemez hale gelmiş.Belediye başkanlığı bu dükkanların böyle bomboş ardiye şeklinde tutacağına en azından esnafları hareketlensin diye dükkanları ücretsiz olarak kira almadan verir” dedi.

Bu haber 283 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...