Amatör Kulüplerden Başdeğirmen’e tam destek

1 Mart 2019 18:26

Isparta’daki amatör kulüp yöneticileri, kendilerini dinleyip projelerini açıklayan AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.

                Isparta’daki amatör kulüp yöneticilerinden AK Parti Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür. Spor Kulüp yöneticileri, Başdeğirmen’in projelerini beğendi.

Aliköyüspor Başkanı Ali Çakacı ise belediye bünyesinde spor birimi kurulması fikrine sıcak bakan AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Çakacı, “Yıllardır Isparta Belediyesi’nde sporla ilgili muhatap bulamıyoruz. Şükrü Başkanla belediye bünyesinde spor biriminin kurulması teklifinde bulunduk. Sağolsun göreve gelmesi halinde bu birimi kuracağını söyledi. Ayrıca Amatör Futbol Evi, Semt Sahaları vb. projelerini de hayran kaldık” dedi.

“PROJELERİ MÜTHİŞ”

Küçük Hacılarspor Yöneticisi Abdullah Çobankaya ise AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in harika projelerinin olduğunu belirterek, “Artık spor camiası olarak görüşlerimiz alınıyor. Saygı duyuluyor. Şükrü Başkanın amatör Spor Evinin yanı sıra, spor kulüplerine destekleyeceği projelerinin olması bizleri sevindirdi” diye konuştu.

“SÖZÜNDE DURACAĞINA İNANIYORUZ”

Eski Futbol İl Temsilcisi ve Gülspor Yöneticisi Muzaffer Atman, AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e spora ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti. Milli Egemenlik Sahasının düzenlenmesiyle ilgili bir takım çalışmalar yapılmasını isteyen Atman, “Şükrü Başkanın yanında oturan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak benim öğrencim. Sporu bilir ve sever. Şükrü Başkanın projelerini duyunca mutlu oldum. Biz bu çocuklarımıza kısıtlı imkanlarla spor yaptırıyoruz. Isparta’da en büyük eksiklik spor tesisleri. Şükrü Başkanın tesis, spor sahaları ve kulüplere olan destek sözlerini tutacağına inanıyoruz” dedi.

“EN BÜYÜK SORUN TESİS”

Gülcüspor Antrenörü Orhan Karna ise spor camiasının sorunlarını dinleyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Yıllardır amatör kulüpte sporculuk, antrenörlük yaptığını anlatan Kanra, “Bizler gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve sporla ilgilenmesi için yıllardır çaba içerisindeyiz. Ama yeterli olmuyor. Kulüpler birkaç kişinin sırtında. En büyük sorun tesis. Saha ve malzeme sıkıntıları. Çocuklarımıza en iyi sporla sahip çıkarız” diye konuştu.

“BÜYÜK SIKINTILAR YAŞIYORUZ”

Kayak Antrenörü Kubilay Oktay Başyiğit ise Davraz’a sahip çıkılması gerektiğini belirterek, “Davraz’da büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Çocuklarımız kaymak için para ödüyorlar. Tesis sıkıntımız büyük. Şükrü Başkanın projeleriyle gelecek için ümitlendim” dedi.

IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Akdülger ise Isparta’da çok yetenekli gençlerin olduğunu belirterek, “Isparta’nın sporda bir fotoğrafının çekilmesi gerekiyor. Sorunların çözümü için doğru planlama şart, Tabii en büyük eksiklik tesisler” dedi.

 

Bu haber 338 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...