“Besmeleyi çektik, sahaya indik”

2 Mart 2019 12:37

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, yeni göreviyle  ilk Isparta ziyaretinde gururlandıran bir törenle karşılandı. Süleyman Demirel Havaalanı’na inen Bilgiç’i Vali Ömer Seymenoğlu, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, EKK 6.Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, belediye başkanları, daire müdürleri, oda başkanları, STK temsilcileri, birlik ve kooperatif başkanları karşıladı. Bilgiç için SDÜ önünde kurban kesildi. Bilgiç, yaklaşık 1000 araçlık araç konvoyu ile şehre girdi. Bilgiç, parti ve Valilik ziyaretlerinde bulundu.

Bilgiç, Belediye İşhanı önündeki konuşmasında;  "Buraya gelirken bir il başkanının açıklamalarını gördüm. Yerel ve genel seçimleri karıştırdılar galiba. Önce insan vicdanı ile bakacak. Vicdanın görmediğini göz görmez. Eğer Isparta'da bugüne kadar yapılmış bir eser varsa Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarının ve AK Parti'nin imzası vardır. Eğer bugün 5 bin kişilik KYK, 4 bin kişilik KYK, Şehir Hastanesi varsa bunda sizlerin emeği var. Yurtlarla ilgili arazinin altyapısında da Belediye'nin değil, İl Özel idaresinin imzası vardır.

Bilerek konuşacaksınız. Dostluk Yolu'nu merak ediyorsanız bineceksiniz arabaya orada ne yapılıyor, ne zaman bitecek bakacaksınız. Viyadük görmek istiyorsanız mimarlık ve mühendislik okuluna gideceksiniz. Ama bu saatten sonra olmaz. Çok geç kaldınız. Eğri oturuyor olabilirsiniz ama doğru konuşacaksınız. Besmeleyi çektik sahaya indik. Artık meydanlardayız, sahadayız. Meydanlar boş değil. Kimse meydanı boş zannedip sallamasın. Burada her türlü hizmetin altında Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşlarının emeği var."

 

Bu haber 389 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...