“Tuba kızımızı önce Allah´a sonra sizlere emanet ediyorum”

6 Mart 2019 16:34

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  Eğirdir'de halkla ve esnaflarla buluştu. Akşener, Eğirdir adayları Tuba Karaca için oy istedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  Eğirdir'e gelerek halkla ve esnaflarla buluştu.

Sat 13.00'de Hükümet Meydanında vatandaşlarımız ve partililer tarafından coşkuyla karşılanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Belediye Caddesindeki esnaflarımızı ziyaret ederek, vatandaşlarımızla sohbet etti.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İl Başkanı Özgür Tandoğan, İlçe Başkanı Tahsin Taşbaş, Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, Eğirdir Belediye Başkan Adayı Tuba Karaca, çevre il ve beldelerin belediye başkan adayları, il genel meclisi ve belediye meclisi üye adayları ve yüzlerce vatandaşlarımız yanısıra Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl tarafından karşılanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretleri sırasında uğradığı, Devran Et Market'ten sucuk satın aldı. Akşener, işletme sahibi Devran Koçal ile de sohbet ederek "bu sucukları parası neyse ödeyerek alırım, sakın ikram demeyin, torunlarım için alıyorum" ifadelerini kullandı.

Coşkulu kalabalığın ısrarı üzerine, seçim minibüsü mikrofonuyla vatandaşlarımıza seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Eğirdir'de bir kadın belediye başkanıyla seçimlere katılmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek özetle şunları söyledi:

"Biraz önce bir vatandaşımız bana, 'bunlar mazotu 2,5 liraya mal edip 6,5 liraya bize satıyorlar ve oy vermeyince de bize terörist diyorlar' dedi. 'Terörist' lafını aynen kendilerine iade ediyorum.  Önümüzde yerel seçimler var. Allah aşkına birbirinizi kırmayın, incitmeyin. Kime güveniyorsanız ona oyunuzu verin. Bunlar bu kadar köylüye, çiftçiye, esnafa hakaret edebiliyorlarsa yolun sonu gelmiş demektir.

Ben, Belediye Başkan adayımız Tuba kızımıza oy istemek için buradayım. Ben bu kızdan eminim, ben bu kıza kefilim. Yandaşlarını kayırmayacağından eminim, ben bu kıza kefilim.

Esnaflarımız, özellikle küçük ilçelerde kan ağlıyor, siftah bile yapamıyor. Tuba kızımız ile Eğirdir'in yüzünün güleceğine inanıyorum. Kadın esnaflarımıza yönelik ayrıca projelerinin olduğunu biliyorum. Ben bu kızdan eminim, ben bu kıza kefilim, oylarınızı istemeye geldim..." ifadelerini kullandı.

"Ayrıştırıcı sözlere prim vermeyin, incitici sözler kullanmayın..." diye sözlerini sürdüren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Eğirdir dünya güzeli bir yer... İsviçre'den de çok güzel. Yaşayan halkı da çok güzel. Tuba kızımızın iyi hizmetler yapacağına inanıyorum ve Tuba kızımızı önce Allah'a sonra sizlere emanet ediyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, coşkulu kalabalık tarafından sevgi gösterileriyle, Isparta'da yapacağı mitinge katılmak üzere ilçemizden ayrıldı.

 

Bu haber 362 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...