“Biz üretiyoruz, siz ne yapıyorsunuz?”

7 Mart 2019 17:54

Gülistan Mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Günaydın, MHP’nin sloganının ‘üretken belediyecilik’ olduğunu söyleyerek, kurdukları fabrikalara değindi. Günaydın, ‘ponza yataklarını ve fabrikaları satacağız’ diyenlerin olduğunu hatırlatan Günaydın, “Biz üretiyoruz, siz ne yapıyorsunuz? Altın yumurtlayan tavuğu kesiyorsunuz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Gülistan Mahallesi sakinleriyle buluştu. Günaydın, görevi süresince yaptığı çalışmalar ve yeni dönem projeleriyle ilgili bilgiler verdiği halk buluşmasında muhalefet parti belediye başkanı olmasına karşın yaptıkları çalışmalarla şehrin yaşanabilir bir şehir haline geldiğini dile getirdi.

BUNUN İÇİN ADAYIM

Isparta’yı yaşanabilir şehir yaptıklarını ve önümüzdeki 5 yıl içinde de Avrupa’nın en iyi şehirleri arasında olacaklarını belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Ben bunun için adayım” dedi.

ISPARTA TÜRKLÜK ALEMİNİ TEMSİL EDECEK

Turizmde önemli bir şehir olacaklarından bahseden Başkan Günaydın, Isparta’nın kültür, tarih ve müzeler kenti olacağından bahsederek, Türklük aleminin başkentinin Isparta olacağını kaydetti. Günaydın, “Azerbaycan’dan Doğu Türkistan’a, Kıbrıs’a Türklük alemini temsil edecek yapılar Isparta’mızda olacak.

TENKİT ETMEK İÇİN CANLARI ÇIKIYOR

Fabrikalar kurmaya devam edeceklerini söyleyen Günaydın, MHP’nin sloganının ‘üretken belediyecilik’ olduğunu ifade etti. Isparta’ya kurdukları fabrikaları tenkit etmek için bazılarının canlarının çıktığını dile getiren Günaydın, “Bu adam yaptı, sen ne yaptın? Sattın. Önünüze ne geldiyse sattınız” dedi.

BİZ ÜRETİYORUZ, SİZ NE YAPIYORSUNUZ?

Bazılarının ‘ponza yataklarını ve fabrikaları satacağız’ dediğini hatırlatan Günaydın, “Biz üretiyoruz, siz ne yapıyorsunuz? Altın yumurtlayan tavuğu kesiyorsunuz” diye seslendi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın, Gülistan Mahallesi halkıyla buluşması programına MHP İl Başkanı Nail Bayram, Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin, Ülkü Ocakları Başkanı Umur Güzerin, belediye meclisi üyesi adayları da eşlik etti.

 

Bu haber 294 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...