’Isparta Belediyesi’ni hiçbir sıkıntı çekmeden alacağız”

8 Mart 2019 18:07

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Isparta’ya geldi. AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Usta, partisinin Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e destek istedi.

Usta’nın ziyaretinde konuşan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, “Artık  31 Marta doğru hızla  ilerliyoruz. Bu kapsamda genel merkezimizden ,  genel başkan yardımcılarımızdan, bakanlarımızdan da ilimize ziyaretler gerçekleşiyor. Biliyorsunuz bundan yaklaşık 10 gün kadar önce sayın Cumhurbaşkanımızı birkez daha Isparta’mızda  misafir ettik. Sayın Cumhurbaşkanımızın 4. gelişiydi. Bizleri son derece memnun etti. Bugünde Genel Merkez İnsan Hakları Başkanımız Leyla Hanım hem seçim çalışmalarımıza iştirak etmek hem de sahayı görmek  üzere Ispartamıza geldi. Bize şeref ve onur verdi”dedi.

‘ISPARTA ÇOK ÖZEL VE KIYMETLİ BİR İLİMİZ’

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ise  Isparta’nın özel ve kıymetli bir il olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Isparta’da ve il teşkilatımızla birlikte olmaktan bizde büyük bir memnuniyet ve onur duyuyoruz. Isparta çok özel ve kıymetli  bir ilimiz. Bunu bildiği için sayın Cumhurbaşkanımız zaten dediğiniz gibi bir yıl içerisinde 4 sefer gelmiş. Allah onun gücüne güç versin. Kuvvet versin. Isparta’nın desteği önemli tabii ki. Sadi Bey sağolsun Mecliste çok önemli ve zor bir görevi  yaparak Plan Bütçe Komisyonu Başkanlığı yaparak aslında Türkiye’de vatandaşın derdine çözüm olmak için beklenen kanunların hepsine dokunuş ve emeği geçmiş çok kıymetli bir başkanımız. Bizde Ispartaya da daha çok önem veriyoruz.  Allah birlik ve beraberliğimizi  bozmasın. Seçim sürecindeyiz. Seçim süreci işleri aslında çekişmelerin siyasi kavgaların değil tam tersine dayanışmaların birlik ve beraberliğin arttığı dönemler olması gerekir. Bu bilinçle ve şuurla hareket edersek teşkilatlarımızı bir ve diri tutabilirsek görevlerimizi bir dava aşkıyla ve şuurla yaparsak Allah’ın izniyle aşamayacağımız hiçbir engelimiz yoktur diye düşünüyoruz. Bizi güçlü kılan teşkilatlarımız, teşkilatlarımızı güçlü kılan tevazu ile gayretle samimiyetle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamızdır.  Yerel seçimdeyiz başkan adayımıza başarılar diliyoruz tabiki. Böyle güçlü bir teşkilat arkasında olduğu sürece inşallah hiçbir sıkıntı çekmeden alacağımıza inanıyoruz.  Rabbim yolunuzu açık eylesin Başkanım. Sonuçta önümüzdeki 5 yıl süre ile Ispartayı sizlere emanet edeceğiz. Ispartalılarda size sahip çıkacaklardır inşallah. Mahçup olmayacağız. Cumhurbaşkanımızın gelmesine karşılık 31 Mart akşamı  eminim ki teşkilatın var gücüyle ve çabasıyla en iyi şekilde oy oranlarımızı takdim edeceğiz diye düşünüyorum.”

 

Bu haber 315 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...