Üniversite öğrencilerinden Köy çocuklarına sürpriz

8 Mart 2019 18:10

Baro, Gençlik ve Spor, Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO, Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri, köy çocukları için çok özel bir projeye imza attılar.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Ortaklaşa düzenlenen Köy Çocukları Sosyalleşme Projesi Kapsamında düzenlenen etkinliklere Isparta Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av.Arzu Elma Benli katıldı.

Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO, Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri, Isparta Baro Başkanlığı ve Isparta Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Ortaklaşa Düzenlenen Köy Çocukları  Sosyalleşme Projesi Kapsamında aşağıda sayılan çeşitli gezi etkinlikleri düzenlendi.  Etkinlik esnasında Gelendost Çaltı Köyü ve Eğirdir Bağacık Köyü İlkokulundan 2. ve 4. Sınıfta öğretimlerine devam eden 55 öğrenciye Isparta Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av.Arzu Elma Benli ve Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO, Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Görevlisi Sinan Tarkan Aslan ve MYO öğrencileri eşlik etti.. Proje Etkinlikleri Çerçevesinde Köy Çocuklarına Eğirdir’de Kahvaltı ikram edildi. Etkinlikte çocuklara Eğirdir Rüya Park Hayvanat Bahçesinde gezdirilirken, Davraz Kayak Merkezinde Kızak ve kayak keyfi yaptılar. Sucuk Ekmek ile yenilen öğle yemeği sonrası MYO Öğrencileri tarafından çocuklara hediyeler verildi ve etkinlik sona erdi.

Bu haber 348 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...