DEV ORGANİZASYON

8 Mart 2019 18:11

Hitit Bilgisayar Hizmetleri ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu iş birliğiyle hazırlanan “Uçan Raketler” projesinin yeni ayağı Isparta’da gerçekleştirilecek.

Hitit Bilgisayar Hizmetleri ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu iş birliğiyle hazırlanan ve 06-15 yaş arasındaki çocuklarımızın masa tenis sporuna ilgisini artırarak, daha aktif bir yaşam tarzı kazanmalarının ve teknoloji bağımlığının önüne geçilmesinin hedeflendiği “Uçan Raketler;” projesinin bir ayağı da Isparta’da yapılacak.

UÇAN RAKETLER PROJESİYLE MASA TENİSİ UÇURUYOR

ISPARTES Kulübünün başarılı Antrenörleri Gökmen Öçal ve Olcay Salici, kulüp yetkilileri ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün girişimleri sonucu Uçan Raketler Projesi güller diyarında da gerçekleştirilecek. Projenin koordinatörlüğü adına İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Beden Eğitimi Öğretmeni ve Masa Tenisi Antrenörü Gökmen Öçal yapıyor.

OKULLARA MASA TENİSİ MASALARI HEDİYE EDİLECEK

Bu proje kapsamında Hitit Bilgisayar Hizmetleri ve Türkiye Masa Tenisi Yetkilileri Isparta’ya geldi. Valilik, Belediye, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüklerini ziyaret eden yetkililer, 6 Nisan’da Dünya Masa Tenisi gününde projenin tanıtımını yapacak.

Proje kapsamında masa tenisi ekipmanı bulunmayan okullara ekipman dağıtımı yapılacak.

SADECE EKİPMAN DESTEĞİ DEĞİL, EĞİTİM DE VERİLECEK

Proje yetkilileri, “Hitit Bilgisayar ve Federasyonun iş birliği sonucunda yeni ayağı Isparta’da başlatılan bu proje önce Türkiye'ye daha sonra da yurt dışına yayılacak, öğrencileri masa tenisi ile tanıştıracak, performans ve eğitim yanıyla gerçek anlamda amacına ulaşan bir sosyal sorumluluk projesidir.” Ekipman desteği verilmesinin yanısıra, ekipman verilen okullardaki öğretmenlerimiz 1. Kademe Antrenörlük kursu alarak okullarda masa tenisinin oynanmasına sürdürülebilir bir yaklaşım getirecekler. Çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerini destekleyen bir spor dalı olan masa tenisinde genç yeteneklerin keşfedilmesi, ülkemizi bu dalda dünya çapında temsil edecek sporcuların kazanılması projenin hedefleri arasında yer alıyor” açıklamasında bulundular.

Hitit Bilgisayar ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yetkilileri ayrıca Ispartes Kulübü’nü ziyarete ederek böylesine güzel bir tesis kazandırdıkları için kulüp yöneticilerini tebrik etti.

Bu arada Isparta’da Masa tenisi alanında oldukça başarılı çalışmalar yapan Antrenör Gökmen Öçal, milli takıma sporcular kazandırıyor.

Bu haber 337 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...