Başkan Günaydın Şehir Hastanesini ziyaret etti

9 Mart 2019 12:45

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Şehir Hastanesini ziyaret etti. Günaydın, beraberinde belediye meclisi üyesi adayları ile birlikte Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ruşen Keskin’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Bir süre Isparta sağlık yatırımlarına ve gelişmelerine yönelik karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan Günaydın ardından, hastanede sağlık çalışanları ve personelle bir araya geldi. Hastalarla da bir araya gelen ve geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Günaydın, ziyaretinin ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Hastanemiz oturmuş vaziyette ve bir gelişim sağlanmış. Bizlerde Isparta Belediyesi olarak her konuda olduğu gibi sağlığa da önem veriyoruz. Bünyemizde Sağlık Merkezi kurduk, bu merkezimizde bizlerde elimizden geldiği kadar, rutin sağlık hizmetleri ile birlikte diyetisyen ve psikolog da bulunduruyoruz. Sosyal konulara da önem veriyoruz. İstihdam oluşturacak çalışmalarımız da devam ediyor. Derdimiz halkımıza en iyi şekilde hizmet edebilmek. Önemli projelerimiz var. Yeni dönem projelerimizi yaklaşık iki yıldan buyana hazırlıyoruz. Bu projelerimizi şehrimize uygulama arzusundayız. Her şey Isparta’mız için hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum” dedi.

Bu haber 328 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...