“Isparta Kooperatifimizi kuracağız”

11 Mart 2019 18:09

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Faruk Algınkılınç, 100 bin kişilik ve güçlü sermayeli Isparta Kooperatifi kuracaklarını açıkladı.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Faruk Algınkılınç, şu açıklamayı yaptı:

“Geçen hafta Yeni Sanayi Çarşısı’nda esnaflarımızla beraberdik. Bugün de Cumhuriyet Caddesi esnaflarımızı geziyoruz. Gördüğümüz durum esnaflarımız genelde işlerin azlığından, işlerin bittiğinden, kiraların pahalılığından, hayat pahalılığından bahsetmektedirler. Biz de daha önce açıkladığımız gibi, inşallah belediye başkanı olursak tüm esnaflarımızın da içinde olduğu 100 bin kişilik Isparta Kooperatifimizi kuracağız.

Ne zaman esnafımız zora düştüğünde, dara düştüğünde inşallah faizsiz kredi dahil hemen esnafımızı belediye olarak ortak olacağız, esnafımız dükkanını kapatmaması için, iflas etmemesi için elimizden gelen tüm desteği, esnafımıza vereceğiz. Ayrıca Isparta’mız geçiş güzergahında buradan geçen araçların şehrimizden alışveriş yapması için, şehrimize uğraması için mutlaka satış mağazalarımızı canlandıracağız. Yine Isparta’mız öğrenci şehri, asker şehri buraya gelen öğrenci ve asker ailelerinin de iyi bir şekilde ağırlayıp, uğurlamamız lazım. Hem bu aileleri kültür elçisi yapmamız hem de ticari alışveriş yapmalarını sağlamalıyız.”

Bu haber 312 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...