Bilgiç; CHP ve İYİ PARTİYİ suçladı..

11 Mart 2019 18:12

               TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Uluborlu SKM açılışında CHP ve İyi Parti’den oluşan Millet İttifakı’na yüklendi. CHP ve İYİ Parti yöneticilerini teröre uşaklık ve yaltaklık etmekle suçlayan Bilgiç, şöyle konuştu:

BU SEÇİM BEKA SORUNUDUR

“Meral Akşener hanım Isparta’ya geliyor. Gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor. SKM açılışında sayın Akşener, Cumhurbaşkanımızın tüm İyi Parti ve CHP’lileri terörist ilan ettiğini söyledi, yalan söyledi. Koskoca bir yalan. Biz, CHP, İyi Parti ve HDP’nin kol kola girip, terör örgütleri ile ortaklık yapan yöneticilerine söylüyoruz. Ortada bir ittifak var. Terörün sözcülüğünü yapan HDP bu ittifakı destekliyor. Adayını çekiyor. Kol kola girmişler. Teröre uşaklık ediyorlar, teröre yaltaklık ediyorlar. CHP ve İYİ Parti’ye oy veren vatandaşlarımızın ne suçu var? Tercih meselesidir. Onların yöneticileri, bu ülkeyi bölmek, parçalamak isteyenlerle ortaklık yapıyorlar. Bu seçim beka sorunu. Düşmanlarımızla, terör örgütü ve siyasi uzantıları ile kol kola girmişsiniz. Beka ile ne alakası var diyorlar. Ülkeyi bölmek ve parçalamak isteyenlere hizmet ediyorsunuz. Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı yapıyorsunuz. Size Recep Tayyip Erdoğan’ı yedirmeyeceğiz. Devletimize, milletimize ve çoluğumuzun çocuğumuzun geleceğine sahip çıkmayacak mıyız?

CHP, ŞEHİR HASTANELERİNE KARŞI ÇIKIYOR

Isparta’ya çok güzel şehir hastanesi yaptık. Çok güzel bir hizmet olduğu için herkes bize teşekkür diyor. Ama şehir hastanelerine CHP karşı çıkıyor. Bu zihniyete geçit vermeyelim. Isparta için, Uluborlu için ne vaat ettiler. Bugüne kadar hangi çiviyi çaktılar. Geçmişte yoktu, bugünde yok. Bunlar iyi ve güzel ne varsa karşı çıkıyorlar. HDP, CHP, İYİ Parti, komisyon toplantısında bizim savaş bütçesi yaptığımızı söylüyorlar. Ülkemizi koruma adına savunma sanayiye yatırım yapmamıza karşı çıkıyorlar. Savunma sanayimiz olmasaydı Afrin harekatını  yapabilirmiydik.”

Bu haber 310 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...