“Yüksek Mimarlık bu mu..”

13 Mart 2019 17:58

İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a yüklendi. Tandoğan açıklamasında;

Seçim çalışmaları kapsamında MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın seçim çalışmalarına devam ediyor.

Ne yapıyor hadi hep birlikte bakalım;

Yıllardır Isparta’nın ayağına pranga olan, ekonomisine ve geleceğine büyük zararlar veren ITKM’yi açarım dedi… Peki ne zaman dedi? İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen GÖKMENOĞLU ben açarım dedikten hemen sonra, ama önce karşı çıktı. Olmaz olamaz, hukuk bilmiyorlar, halkı kandırıyorlar itirazlarında bulundunuz. Sonra da Ya bu adam ne diyor, baya haklı, açılırmış valla, ben yanlış yapmışım diyerek ardı ardına biz açacağız açıklamalarına başladınız.

Toplu konut yapacağız dedi. Meclisten yerini tahsis ettik onayladık dedi… Ne zaman dedi? İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen GÖKMENOĞLU toplu konut projelerimizi ilk etapta hayata geçireceğiz dedikten hemen sonra… İşin enteresan yanı sanki Isparta Belediyesi başkaları tarafından yönetiliyordu. Bir de diyor ki  “Isparta’yı ıskarta yaptılar. Vicdanları titremeden belediyenin, toplumun parasını yok ettiler, har vurup harman savurdular. ”Siz neredeydiniz Sayın Başkan? Belediyeyi kim yönetiyordu? Bu halkı kandırma girişiminizde olan inşaat yapacağız alan baya sıkıntılı görünüyor. Arazi bilindiği gibi belediyeye ait değil!  Isparta Belediye Başkanı ve MHP adayı Günaydın'ın sosyal konut yapmak üzere planladığı arazi mahrukatçılar sitesi kavşağından başlayarak, canlı hayvan borsasına kadar uzanan tarım arazileridir. Bu arazinin ekseri çoğunluğu Çünür’ de olduğu gibi tarım alanı olarak kullanılıyor, bölgede üzüm bağları mevcut, hayvancılık yapılıyor ve alanın tamamı özel mülkiyettir. Yoksa Çünür’ de olduğu gibi, Yakaören taraflarında olduğu gibi imar alanına açacağım diye yer mi toplamaktasınız?

Komiksin ilahi başkan komik..

Her fırsatta koca koca harflerle dile getiriyorsunuz ya; Yüksek Mimarlık!  Bu mu Yüksek Mimar Yusuf Ziya GÜNAYDIN? Gerçekten de günaydın… 15 yıl sonra aklınızı başınıza getiren kaybetme korkusu mu? Kendi emlak çalışmalarınızdan, arazi rant kavgalarınızdan toplum yararına toplu konut yapmaya fırsatınız mı olmadı? Biraz amiyane tabir olacak ama yumurta folluğa yaklaştıkça mı halk yararı, toplu konut aklınıza geliyor?

Öğrencilere otobüs ulaşım ücretlerine de indirim yaptınız. Tebrik ederim. Ama yine geç kaldınız. Kaç dönemdir övüne övüne,  gerine gerine oturduğunuz makam koltuğunuzdan İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen GÖKMENOĞLU bu iş böyle olmaz dedikten sonra kalktınız. Otobüs ücretleri öğrenciye yük oluyor, indirim yapacağız dedikten hemen sonra… Yaptığınız indirim de otobüs şirketi sahiplerinin üzerinden yapıldı. Gerçi 2015 senesinde İÇİMİZ ACIDI “Bir babanın feryadı, oğluma aylık 3.000,00 TL kira ödüyorum” başlıklı haberinizi de unutmuş değiliz. O dönemde kira bedellerinin yüksek olduğundan şikayet eden öğrencilere çıkışınızı kimse unutmadı.

Kapalı durak getirttiniz. Sağ olun. Gece operasyonuyla alakasız bir durak modeli seçilerek getirilip engelli yolunun tam üzerine koydunuz. Ya bu kadar aceleci davranıyorsunuz, sonrada hatanın telafisi için daha büyük para harcanmasına, halkın cebinden daha fazla para çıkmasına neden oluyorsunuz. Kapalı durağı kimden duydunuz? Tabi ki yine o akıllı adaydan İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen GÖKMENOĞLU’ndan.

Cumhur ittifakının en güzel örneğisiniz, MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın. Kutluyorum. Sizin ve Eşinizin tüm akrabaları belediye çalışanı durumundalar. Belediye akrabaları besleme himaye etme makamı mıdır? Isparta da sizin akraba kontenjanyla aldığınız çalışanlarınızı, ona yirmiye katlayacak akıl ve beceride insanlar yok mu?

Isparta’da sizin akraba kontenjanınız  haricinde işe, ekmeğe ihtiyacı olan vatandaşımız yok mu?

Davrazspor ve Emrespor’a destek gezilerinde bulunuyorsunuz. Valla helal olsun. Kaç dönemdir Belediye Başkanlığı yapan MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Adayının aklına yine seçim zamanı geliyor spor kulüplerimize destek olmak. Yağdır Mevlam su…

Yeter daa!  Kendini mi kandırıyorsun, çevreni mi kandırıyorsun, seçmenimi kandırıyorsun bir düşün! Bizi de izlemeye devam edin aynen böyle…

Allah’ım şükürler olsun. Aklı başında, doğru, dürüst, Atatürkçü, adalet savunucusu, korkmadan yılmadan çalışacak İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen GÖKMENOĞLU var. Şimdiden hayırlı olsun Isparta’mın güzel insanları Gökmen GÖKMENOĞLU geliyor, İYİ’ler geliyor.”

 

Bu haber 272 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...