“BİZ İNSANLARI KUCAKLAMAYA GELİYORUZ..”

16 Mart 2019 13:26

CHP işbirliğiyle 31 Mart seçimlerine Avukat Gökmen Gökmenoğlu’nun adaylığıyla seçimlere girecek olan İYİ Parti’de beklenen oldu. Partinin kurucu  isimleri sahaya inerek ‘adayımızın arkasındayız’ mesajı verdi. Partide toplanan eski il başkanları Mustafa Şimşek, Yılmaz Ertekin ve yönetimleri Gökmenoğlu ile birlikte esnaf ziyaretine çıktı.  

BÖLMEYE KIRMAYA DEĞİL KUCAKLAMAYA

BİRLEŞTİRMEYE GELİYORUZ  

Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, “Seçim kısa sürdü süre biraz daha uzun olsa iyiydi biz seçimde hem mevcut başkanı hem de adayı çok güzel çalıştırdık, çalıştırmaya devam edeceğiz. Gönül isterdi ki bir yüz gün daha olsun, isterdik ki bir üç yüz gün daha olsun Allah’ın izniyle başkan olarak geliyoruz, 1 Nisanda bakın görüyorsunuz tüm muhafazakarlar, demokratlar, ülkücüler, Atatürkçüler, solcular, sosyal demokratlar, AK Partiler, MHP’liler, CHP’liler, Saadet Partililer hepsi burada birlik olduk geliyoruz. Hep beraber herkesten oy istiyoruz, herkes inşallah hep beraber mutlu olmak istiyor, hep beraber iyi olmak istiyor artık ortak aklın adresi olan bizlerle birlikte olmak istiyor. Bu bir Isparta hareketi diyelim ismine çok güçlenerek geliyoruz.  Sahalara hep beraber iniyoruz, hiçbir vatandaşımızdan oy istememezlik yapmıyoruz herkesten oy istiyoruz. Herkesi seviyoruz, herkesi mutlu etmek için herkes mutlu olsun herkes iyi olsun diye geliyoruz. Biz insanları kucaklamaya geliyoruz, bölmeye, kavga etmeye, kırmaya, dökmeye değil kırılanları dökülenleri toplayıp birleştirmeye bir araya getirmek için geliyoruz.”

SONUNA KADAR ADAYIMIZIN ARKASINDAYIZ 

Adayları Gökmenoğlu’nun sonun kadar arkasında olduklarını belirten Eski İl Başkanı Mustafa Şimşek, “Başkanıma teşekkür ediyorum. Bazı siyasi partiler İYİ Parti’den oy kaymasını bekliyorlar. 10-15 bin oy alacaklarını söylüyorlar ama biz partiyi kurarken bütün baskılara rağmen dişimizle tırnağımızla kazıya kazıya buralara geldik. Onun için kimse  partimizi çantada keklik gibi görmesin. Oy kayması olacaksa burada temiz siyaset adalet diyen bir başkanımız var. Kayacak oyların adresi İYİ Partidir. Onun için biz birlik ve beraberlik içerisinde başkanımız Gökmen Hakkı Gökmenoğluna ve diğer ilçelerdeki beldelerdeki adaylarımıza sonuna kadar destek veriyoruz. Kimse bizi parçalı gibi bölük gibi görmesin. Biz sonuna kadar partimizin ve başkanımızın arkasındayız” dedi.

TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN

PARTİSİ İYİ PARTİ’DİR

Eski İl Başkanı Yılmaz Ertekin de “Biz bu partiyi kurduk bu partiyi kurarken gemileri yaktık. Ama şunun için gemileri yaptık. Biz Türk milletini mutlu, Türk devletini güçlü kılmak için yola çıkmış bir hareketiz ve biz bunu 24 Haziranda her türlü olumsuzluğa rağmen ispatladık. Biz Isparta’da ikinci büyük partiyiz. Eğer Türk milliyetçilerinin bölünmesi istenmiyorsa birleşilecek olan çatı İYİ Parti çatısıdır” dedi.

BELEDİYEYİ İYİLER KAZANACAK

Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam  da “Tüm başkanlarımızın dediği gibi başında yola nasıl çıktıysak hala öyle devam ediyoruz. Hem de güçlenerek devam ediyoruz.  Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’na sonuna kadar eski yönetimlerimiz yeni yönetimlerimiz destek veriyor.  Kendisinin de bahsettiği gibi demokratımız, muhafazakarımız, diğer partililerimiz hep birlikte inşallah 1 Nisanda göreceksiniz ki Gökmen Hakkı Gökmenoğlunu Isparta Belediye Başkanı yapacağız ve belediyeyi iyiler kazanacak diyoruz” dedi.

BİZE TERÖRİST DİYENİN

ADAYI BİZDEN OY İSTİYOR

CHP Eski İl Başkanı Yusuf Erdoğan da “En son seçimde milletvekilliğinde 18 bin oy alan siyasi partinin adayı iddialı olacak, 50 binden fazla oy alan siyasi partinin adayı geride kalacak. Buna ne perhiz bu ne lahana turşusu derler. İki dönemdir Sayın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı seçen sosyal demokrat düşüncedeki seçmendi  ama o gün aday gösteren Genel Merkezi Genel Başkanı bugünkü konumunda değildi.  Bize illet, zillet, terörist, demiyordu.  Bugün bize illet, zillet, terörist diyenin adayı bizlerden oy istiyor. Bunu ben anlamış değilim onun için kesinlikle İYİ Partinin ve CHP’nin ittifak adayı Isparta’da bu işi göğüsleyecektir” dedi.

PARALI ANKETLERE

HALKIMIZ İTİBAR ETMİYOR

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan da “Biz parti bazıyla birlik ve beraberlikle çıktık yola. Onun için bunu yaptık. Ülkede de birlik ve beraberlik amacıyla geldik makamlar ve mevkiler her zaman gelip geçicidir ama Isparta’ya hizmet yolunda Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nun şu kalabalık itibariyle de yüzde yüz kazanacağımıza inanıyoruz. Bazı parası ödenmiş anketlerle yapılmış olaylarımız var bunlara da  halkımızın aldırış etmediğine sizlerde şahit oluyorsunuz. Birlik beraberlik Türkiye eşittir Isparta  Onun içinde teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber 274 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...