“SEÇİM DÖNEMLERİNDE DEĞİL, HER ZAMAN SPORA DESTEK ÇIKILMALIDIR”

16 Mart 2019 13:27

IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Erol Büyükleblebi, Belediye Başkanı Günaydın’ın Emrespor’u ziyaret edip söz vermesinin seçim döneminde olmasını eleştirerek, “Emrespor, 2011- 2012 sezonunda mahalle takımları arasında Türkiye’de bir ilki başarmış ve hatta Dünya tarihine geçmişti. 3. Lig heyecanını yaşatmıştı. O zaman Emrespor profesyonel lige çıktığında Sayın Günaydın bu takıma neden sahip çıkmadı?’ diye sitem etti.

IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Erol Büyükleblebi’den Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a sitem.

EMRESPOR 3. LİGE ÇIKTIĞINDA NİYE DESTEK OLMADI?

                Belediye Başkanı Günaydın’ın seçim döneminde spora olan ilgisinin artmasının inandırıcı olmadığını söyleyen Büyükleblebi, “Emrespor, 2011- 2012 sezonunda mahalle takımları arasında Türkiye’de bir ilki başarmış ve hatta Dünya tarihine geçmişti. O tarihte profesyonel lige çıkmıştı. 3. Lig heyecanını yaşatmıştı. O zaman Emrespor profesyonel lige çıktığında Sayın Günaydın bu takıma neden sahip çıkmadı? Neden Isparta’ya mal etmedi bu takımı! Şimdi 2 takımımız olacaktı. Ispartaspor küme düşüyorken neredeydiniz? Bölgesel Amatör Lig’deki kontenjanımız sadece 1. Çok acı bir durum” dedi.

SÖZLER LAFTA KALIYOR

                Belediye Başkanı Günaydın’ın seçim döneminde olan Emrespor sevgisinin yıllar önce neden olmadığını tüm camianın bildiğini anlatan Büyükleblebi, “Sayın Başkan Emrespor’a saha ve imkanlar konusunda sözler veriyor. Yapsın gözümüz yok, seviniriz de. Ama yıllar önce Emrespor tarihi başarıya imza atarken neden destek olmadı” diye sitem etti.

“SEÇİM DÖNEMLERİNDE DEĞİL HER ZAMAN KULÜPLER DESTEKLENMELİDİR”

                IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü olarak altyapıya büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Büyükleblebi, “IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü olarak, U liglerinde 4 yıldır şampiyonluklar kazanıyoruz. İl dışı yarışmalarda Isparta’mızı temsil ediyoruz. Ve futbolcu fabrikası olmak için çabalıyoruz. 5 antrenörümüzle yüzlerce sporcumuzla geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz. Altınordu’nun minyatürüyüz. Sayın Başkan bir kez olsun bizlere ziyarete gelmedi. Yaptığımız çalışmayı sormadı. Sadece bizi değil, çoğu kulübü ziyaret etmedi. Bunlar seçim yatırımıdır. Önemli olan sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman kulüpler ziyaret edilmelidir. Spor ve sporcuların sıkıntıları neler bunlar konuşulmalıdır” diye konuştu.

 

 

Bu haber 401 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...