IYAŞ Uluslararası Turnuvaya davet edildi

16 Mart 2019 13:28

IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü, Bulgaristan’daki PFV Lokomotiv Plovdiv takımı tarafından 23-28 Temmuz tarihleri arasında yapılacak turnuvada ülkemizi temsil edecek.

                Isparta futboluna renk katan ve altyapıya büyük önem veren IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü, Bulgaristan’daki Uluslararası Turnuvaya davet edildi.

                PFV Lokomotiv Plovdiv takımı tarafından 23-28 Temmuz tarihleri arasında yapılacak turnuvada ülkemizi temsil edecek.

                PFC Lokomotiv Plovdiv Genel Müdürü Venko Rahtaliev, IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü’nü turnuvayla ilgili şu daveti yaptı:

                “Sizi 23.07./28.07.2019 tarihleri arasında yapılacak olan Uluslar arası U-17 (01.01.2003 tarihinden sonra doğan) turnuvamıza davet etmek istiyoruz.

                Turnuva ünlü kış tatil köyü Borovets’in yanındaki Govedartsi Köyünde Bulgaristan’da gerçekleşecektir. Şu an için katılacak takımlar var:

Levski Sofya, Ludogorets Rezgard, FC Steaua Bükreş

                Konaklama, ünlü kış tatil köyü Borovets’te olacaktır. Yukarıda belirtilen otel, yemek+Bulgaristan’da 22 kişilik ulaşım PFC Lokomotiv Plovdiv tarafından karşılanacaktır.

                Bu turnuva 3. kez olacaktır. Daha önceki yıllarda 2016-2017 yıllarında yapıldı. Oyunlar, PFC Lokomotiv Plovdiv’in iki sahalı bir futbol tabanına sahip olduğu Govedartsi köyünde oynanacak. Önceki turnuvaya Bulgaristan, Arjantin, Sırbistan, Kanada ve Yunanistan’dan takımlar katıldı. Turnuvamıza bekleriz.”

                IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Erol Büyükleblebi, Bulgaristan’daki Uluslar arası Turnuvaya katılacaklarını ve Isparta’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

 

Bu haber 402 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...