“Daha iyiyi aramak başarının sırrıdır”

16 Mart 2019 13:33

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Belediyespor Kulübü güreşçileri ve haltercilerini ziyaret etti. Anadolu Mahallesi Milli Egemenlik Stadında antrenman yapan güreşçiler, halterciler ve ailelerini ziyaret eden Başkan Günaydın, spora büyük önem verdiklerini ve bu desteğin devam edeceğini söyledi.

Isparta Belediyespor Kulübünün çeşitli branşlardaki çalışmaları devam ediyor. Hemen her girdiği spor müsabakalarından derecelerle şehre dönen güreş ve halter takımlarının sporcularını ziyaret eden ve başarı dileklerini ileten Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, sporcuları, hocalarını ve ailelerini tebrik etti.

Güreş takımı sporcularının bir süre antrenmanlarını takip eden Başkan Günaydın, halter takımının yeni kurulduğunu ve bunun devam edeceğini, güreşte alınan başarıların ortada olduğunu dile getirdi. Belediyespor Kulübünü 2001 yılında kurulduğunu hatırlatan Günaydın, güreşçilerin haftanın 5 gün çalışmalarına devam ettiğini dile getirdi. Günaydın, “Sporcularımızla gurur duyuyoruz, her gittikleri müsabakalardan derecelerle dönüyorlar. Türkiye birincilikleri kazanıyoruz. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Isparta’mızda güreş önemli hale gelmiştir. Kulübümüzde 100 güreşçimiz var.

Isparta’mızda bu senede büyük bir yağlı güreş organizasyonu yapacağız. Geçen yıl 55 başpehlivanımız güreş tutmuştu. Güreş başta olmak üzere büyük bir spor alanı kuruyoruz. Yağlı güreş öz ve öz bize aittir. Isparta’da ilk defa yağlı güreş olimpiyatını yapacağız. Yağlı güreşler burada bulunan sporcularımıza da etki ediyor. 2001’de kurulan kulübümüz büyük bir talep görüyor.

Bugün güreşçilerimizi ve haltercilerimizi ziyaret etmekten mutluyum. Küçük yaştaki sporcularımızla kulübümüzün devamlılığını ve başarısını ilerisi için de teminat altına almış oluyoruz.  Tüm sporcularımızı gönülden velileri ile birlikte kutluyorum. Başarıların çok daha ileri boyutlara ulaşmasını diliyorum. Kulübümüzü sonuna kadar desteklemeye devam edeceğiz.

Çok dalda takımımız var. Belediyeler arasında önde gidiyoruz. Bundan sonra daha da iyi olacak. Daha iyiyi aramak başarının sırrıdır. Sporda da arayış içerisindeyiz ve bu yönde çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Sizleri geleceğimizin daha güzel ve başarılı sporcuları olarak görüyorum. Her iki spor dalındaki sporcularımıza büyük başarı dileklerimi iletiyorum” dedi.

Bu haber 282 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...