“Esnaf olarak başkanımızdan memnunuz”

16 Mart 2019 13:38

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Günaydın son olarak Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

Ekonomik olarak zor günler geçiren esnaf, Başkan Günaydın’ın ziyaretiyle moral bulurken, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Sanayi esnaflarından Hüseyin Ünlü, “Esnaf olarak başkanımızdan çok memnunuz. Isparta sanayi sitesi temizlik, yollarının durumuyla mükemmel. Özellikle Anadolu Mahallesine açtığı yoldan dolayı Allah razı olsun. Yıllardır yol konusunda mağdurduk, başkanımız bu mağduriyetimizi de giderdi. Sadece sanayi sitesinde değil, şehrin genelinde başkanımızın yaptığı parklarda, yeşil alanlarda ve her konuda hizmetinden memnunuz. İnşallah hizmeti devam eder” dedi.

Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafının sıcak karşılamasından dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, esnafın ekonomik sorunlar yaşadığını dile getirdiğini belirtti. Günaydın, Gül Küçük Sanayi Sitesinin doğalgaza kavuşturulması noktasında firma yetkilileriyle görüştüğünü hatırlatarak bağlantı ücretinin yarıya düşürüldüğünü ifade etti.

Gerek şehir içi, gerekse sanayi içerisinde sorun oluşturan tır parkları için de yer belirlediklerini ve 12 bin metrekarenin üzerinde bir alanın kooperatife verildiğini söyleyen Günaydın, “Tırcılarımızın uzun süredir beklediği bu olayı da çözmüş olduk” dedi.

Gül 2 Küçük Sanayi Sitesinin de projesinin hazırlandığını, Türkiye’ye örnek olduğunu kaydeden Günaydın, “Gül Küçük Sanayi Sitemizde zaman zaman yer sorunu da yaşanıyor. Özellikle ağır vasıta araçların dükkan içerisine girmesi zor. Dolayısıyla tamir işleri dış bölümde yapılıyor. Bunları düşünerek Gül 2’nin dükkan yükseklikleri en az 6 metre oluyor. Dolayısıyla yeni yerde böyle bir problem yaşanmayacak. Yeni sitemizin 32 metreye ulaşan genişlikte yolları var. Önümüzdeki dönemde bu çarşımızın bitmesini hedefliyoruz” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 286 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...