“Çünür’ü imara açmanın özel bir sebebimi var acaba?”

19 Mart 2019 18:03

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, Bağlar Mahallesi’ndeydi. Bağlar’da mahalle sakinlerinin büyük ilgisi ile karşılanan Gökmenoğlu, açık hava mitingi yaptı. CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü de Bağlar programına katıldı. CHP üyelerinin çoğunlukta olduğu Bağlar’da millet ittifakına tam destek çıktı. Programda şehitler için dua edildi, helva dağıtıldı.

Bağlar Mahallesi sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen Gökmenoğlu, Yusuf Ziya Günaydın’ın hemen asfalt dökeceğiz diye söz verdiğini fakat hala asfaltlama çalışmalarına başlamadığını belirterek, yalnızca Bağlar Mahallesi için değil her mahallelerin eksikliklerini tek tek tespit ettik’ dedi. Kentsel dönüşümün Bağlar Mahallesi için acil yapılması gerektiğini belirten Gökmenoğlu, Günaydın’ı eleştirdi. Çünür’de özel bir şey mi vardı, Çünür’ü imara açmak için özel bir mülk mü vardı acaba, neden orası açıldı da Bağlar Mahallesinde, mahalle bazında kentsel dönüşüm yapılmadı dedi.

Genel merkezde yapılan son istatistiklerde Isparta’da önde olduklarını belirten Gökmenoğlu, Ispartalıları sevmeye, onları kucaklamaya ve hiç kimseyi ayırmadan Ispartalı olduğu için, hizmet etmek için, gururla geldiğimizi söylüyorum dedi.  Miting havasında konuşmalarını yaptıklarını söyleyen Gökmenoğlu halka teşekkürlerini iletti. Halkın dürüst, güvenilir, berrak bir siyaset istediğini ve en önemlisi adalet istediklerini belirten Gökmenoğlu, yapacağız edeceğiz siyasetinden artık insanlar sıkıldı. Mühür artık seçmende diyerek sözlerine devam etti. Program halka helva dağıtımının ardından sona erdi.

 

Bu haber 323 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...