Eğirdir MYO TÜBİTAK 4004 En Güzel Çiçek Benim Çiçeğim Fotoğraf Yarışması

20 Mart 2019 16:05

Eğirdir Meslek Yüksekokulunun proje yürütücü kurumu olduğu “118B336 Proje Numaralı Sağlıklı Gıdalara Yeşil Işık, Çevre Kirliliğine Kırmızı Işık” isimli “TÜBİTAK-4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Programı” kapsamında 15.03.2019 tarihinde Isparta Yılmaz Şener İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerine yönelik “En Güzel Çiçek Benim Çiçeğim Fotoğraf Yarışması" düzenlendi.

Proje yürütücüsü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Sezen COŞKUN ve araştırmacı Doç. Dr. Havva Nilgün BUDAK’ın hazırladığı programda, yarışmanın jüri üyeliğini Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim elemanları Prof. Dr. Mehmet TOPAY, Doç. Dr. Candan KUŞ ŞAHİN ve Araş. Gör. Büşra ONAY yaptı.

Öğrenciler çiçek dikimi için gereken toprak karışımında yine proje kapsamında kendi ürettikleri kompostu kullandılar. Yarışma, çiçek dikim aşaması ve çiçekteki 1 aylık gelişimi öğrencilerin aileleri ile birlikte etkinliği fotoğraflamaları ve jüri önünde sergilemeleri ile tamamlandı. Dereceye giren öğrencilere ödülleri Yılmaz Şener İlkokulu Müdürü Ali SOLMAZ, Sınıf Öğretmeni Nurcan TOKER ve jüri üyeleri tarafından takdim edildi.

Bu haber 341 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...