Gül Lokumu ve Reçelde Isparta’nın meşhur Markası YILDIRIM ŞEKERLEME

20 Mart 2019 16:06

Yıldırım Şekerleme Sahibi Kenan Yıldırım, 1 imalat 3 satış yeri olmak üzere 4 işletmelerinin olduğunu belirterek, “Gül lokumu ve gül reçeli imalatı ile Isparta'nın neyi meşhur? sorusuna cevap vermenin ve Isparta'ya ait bir ürüne sahip olmanın da gururunu yaşamaktayız” dedi.

                Yıldırım Şekerleme hedef büyüttü. 1972 yılında küçük bir imalathane olarak başlattıkları sektörde bugün 4 işletmeye sahip olan Yıldırım Şekerleme, Isparta’nın ulusal tanıtımı için de çalışmalar yapıyor.

                Yıldırım Şekerleme Sahibi Kenan Yıldırım, şirketlerinin amaç ve hedefleriyle ilgili muhabirimizin sorularını cevapladı. Yıldırım’ın en büyük destekçisi  oğlu Murat Yıldırım. Yıldırım ailesi, 38 kişiye istihdam sağlarken yüzlerce kişiye ekmek kapısı açmayı hedefliyor.

- Kenan Bey bizlere kendinizden bahseder misiniz?

Kenan Yıldırım: 1954 doğumlu olup, Afyonkarahisar’ın Dazkırı kazasının Körkuyu köyünde dünyaya geldim. 1964 yılında Isparta’ya tahsil yapmak için geldim. 1964 yılından bu zamana kadar Isparta’da ikamet etmekteyim.

- İşletmeleriniz hakkında bizlere bilgi verir  misiniz?

1972'li yılların başında küçük bir imalathanede akide şekeri, lokum imalatı ile Necati bey tarafından başlayan Yıldırım Şekerleme her geçen gün gücüne güç katarak devam etmektedir.

Büyük emek ve özenle hazırlanan ve hijyenik koşullarda paketlenen Yıldırım Şekerleme ürünlerinin en büyük sırrı, abiden kardeşe, ustadan çırağa aktarılan bilgi, deneyim, işe duyulan saygı ve titizliktir.

Yıldırım Şekerleme tüketici talepleri doğrultusunda ürün yelpazesini sürekli güncellemekle birlikte lokum, tahin helvası, reçel, yaz helvası ve tahin çeşitleri ile sofralara lezzet vermektedir.

Müşterilerine daha kaliteli ürün ve hizmet sunmak amacıyla 2005 yılı ağustos ayından itibaren 600 m2'lik 3 katlı yeni modern tesislerinde üretim teknolojisini geliştirerek kapasitesini artırarak hizmete devam etmektedir.

Yıldırım Şekerleme gül lokumu ve gül reçeli imalatı ile “Isparta'nın neyi meşhur?” sorusuna cevap vermenin ve Isparta'ya ait bir ürüne sahip olmanın da gururunu yaşamaktadır.

- Bizlere ürünleriniz ve imalatınız hakkında bilgi verir misiniz?

Kenan Yıldırım: İmalatımız hakkında günün şartlarına göre teknolojinin getirmiş olduğu şartlara uygun bir şekilde kalitemizi bozmadan, çizgimizden sapmadan ilk günkü aşk ve heyecanla işimize devam ediyoruz.

- Gelecekteki hedefleriniz nelerdir?

Hedeflerimiz daha fazla istihdam alanı oluşturmak ve daha modernize, ileri teknolojiden yararlanıp adımızı, markamızı ve işletmemizi daha iyi yerlere taşımak istiyoruz. Tüm Türkiye’ye satışlarımız mevcuttur.  Yurtdışına açılmak istiyoruz.

Bu haber 633 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...