Başkan Günaydın, Avcılar Derneğinin Onursal üyesi oldu

20 Mart 2019 16:34

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Avcılık Atıcılık İhtisas Derneğinde düzenlenen programa katıldı. Gerek şehir içi gerekse şehir dışından gelen ve verilen yemekte bir araya gelen avcılara hitap eden Günaydın, Isparta’yı markalar şehri yapmak için çalıştıklarını, 5 yıl sonra Isparta’da yaşamanın ayrıcalık olacağını söyledi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Avcılık Atıcılık İhtisas Derneğinde düzenlenen yemekli programa katıldı. Burada dernek tarafından onursal üye yapılan Başkan Günaydın, üretimin durduğu Türkiye’de, belediye olarak üretim yaptıklarını, kazandıklarını ve kazancında Isparta halkı için harcandığını söyledi.

Programda kendisi de dernek üyesi olan İl Genel Meclisi Üyesi ve MHP İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Kerem Korhan Araz, belediye meclis üyesi olarak görev yaptığı 2009 yılından bahsetti. O dönemde esnafına, resmi dairelere ve personeline küskün bir belediye devraldıklarından bahseden Araz, “Allah bu ile bir daha deve kestirmeyi nasip etmesin” dedi. O dönemde Isparta’nın dizlerinin üzerine düşmüş vaziyette olduğunu ve Yusuf Ziya Günaydın ile tekrar ayaklarının üzerine kalktığını belirten Araz, “Başkanımız belediyeyi esnaf, resmi kurum ve personeliyle barıştırdı. Isparta’ya huzur getirdi. Yaşanabilir şehir olduysak bu huzurdan da geldi. Bizlerin üstüne çöken Isparta’yı ayağa kaldıran, vurguncuya hayır diyen Yusuf Ziya Günaydın ile gelin 1 Nisan’da Günaydın diyelim” dedi.

Geçmiş yönetim dönemine dikkat çeken ve bu dönemde yaşananları anlatan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Isparta’mızı, Ispartalılara daha çok yakışan bir şehir haline getirelim. Bugüne kadar alınan tüm birincilikler Isparta halkının, Isparta Belediyesinindir. Siyasette muhalefet görüldüğümüz halde birincilikleri aldık. Nüfusumuza oranla yatırımda da birinciyiz. Isparta’mız altyapısı ve asfaltıyla yeni bir şehir oldu. Üretimin durduğu yerde, Isparta Belediyesi yatırımlarıyla, kurduğu fabrikalarla üretmeye devam etti, kazandı, kazancını vatandaşlarına harcadı. Isparta’mızı markalar şehri yapacağız. Ekonomisi iyi bir şehir olacağız. 5 yıl sonra Isparta’da yaşamanın daha da ayrıcalıklı olacağını hep birlikte göreceğiz” görüşlerinde bulundu.

Konuşmaların ardından Başkan Günaydın, derneğin onursal üyesi olduğu evraka imza attı. Programa katılanlara çeşitli hediyelerin verildiği kura çekiminin bir bölümünü de yapan Başkan Günaydın’a Dernek Başkanı Ercüment Yüksekçınar tarafından derneğe gösterdiği ilgi, alaka ve yardımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Bu haber 377 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...