“Uyku saatinde bile şehre hizmet için çalışıyoruz”

20 Mart 2019 16:34

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Pazarköylüler ile buluştu. Yedişehitler Mahallesi Pazarköy Kıraathanesinde vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’nın belli bir noktaya ulaştığını ve yeni dönem projelerinin de iki yıldan buyana hazırlandığını söyledi.

Pazarköy Kıraathanesine gelişinde vatandaşların sevgisi ile karşılaşan Günaydın, burada yaptığı konuşmasında altyapı ve asfaltın bitirildiğini bu çalışmaların bir yere ulaşması için bir hazırlık niteliğinde olduğunu aktardı. İlk döneminde şehirde 580 evi su bastığından bahseden Başkan Günaydın, “O dönem motopomplar yetmiyordu, şu anda boşa çıktı” derken, uyku saatinde belediye olarak şehre hizmet noktasında çalıştıklarını anlattı.

Adayların her ne yapacağız vaatlerine de ‘Ne dedilerse hepsi yapıldı’ şeklinde cevap veren Günaydın, “Seçim için değil, memleketim, ülkeme hizmet için çalıştım. Şimdi de şehri büyütecek, ekonomiyi geliştirecek çalışmalara başladık. Tüm çalışmalarımızla damla damla, sıra sıra bir yere gidiyoruz. Yaptıklarımız, yapacaklarımıza teminat olmuştur” görüşlerinde bulundu.

Toplu konut konusuna da değinen ve ‘TOKİ bedavaya alışmış’ diyen Günaydın, gerek belediye olarak gerekse İl Özel İdaresi tarafından verilen arsalara karşın TOKİ’nin hiçbir girişiminin olmadığını dile getirdi. Bunun üzerine ‘arsaları verin ben yapayım’ diyerek müracaatına da ret cevabı verildiğini hatırlatan Günaydın, “Siyasetin adı kıskançlık, önlemek olmuş” ifadesinde bulundu.

Bu gelişmeler üzerine Belediye Meclisinden sosyal konut alanı ile ilgili karar alındığını ve bu kararı MHP ile AK Partili meclis üyelerinin ittifakla aldığını belirten Günaydın, “Konut yolu açıldı. Türkiye’de TOKİ 50 bin konut yapacak. Isparta’ya ve ilçelerine ise 300 konut düşüyor. Biz bin konut falan değil çok daha fazlasının yapımını gerçekleştireceğiz. Sosyal konut yapımına kellemi, gövdemi ortaya koyuyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 348 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...