“Gelendost’ta Mehmet Sezgin’i kazandıralım”

24 Mart 2019 14:17

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Gelendost Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Sezgin için oy istedi. Özel, “Gelendost’ta Mehmet Sezgin başkanımızı kazandıralım. Sandıkları patlatalım” dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, YSK ve genel merkezdeki çalışmalarına ara vererek Isparta’ya geldi.

Bu kapsamda Ankara dönüşünde Gelendost ilçesine gelen Milletvekili Özel, burada partisinin Belediye Başkan Adayı Mehmet Sezgin’e destek istedi.

AK Parti Gelendost Seçim Koordinasyon Merkezinde gerçekleşen toplantıya Gelendostlular yoğun ilgi gösterdi.

Gelendost’un geçim kaynağı elmacılıkla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Milletvekili Özel konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Gelendost’ta birlikteliği sağlayalım. Elmanın geleceğine yön verelim. Belediyemizde buna öncelik edelim. Tüccarlardan ziyade biz Gelendost olarak direkt İstanbul’a elma satalım. Büyükşehirlerde daha etkili olalım. İlçemize ekonomik anlamda daha fazla katkı sağlayalım. Isparta’da elma fiyatlarını Gelendost belirlesin. Nasıl Başmakçı’da yumurtanın fiyatı belirleniyorsa Isparta’da da elma fiyatlarını Gelendost belirlesin.

Bunun yanı sıra elmada alternatif ürünler geliştirelim. Elmadan cips yapıyoruz, sirke de yapalım. Başka ürünlerde. Böylelikle elmanın tüketimini artırırız, istihdamı da artırırız.

Bu seçim önemli. Biz bundan önceki seçimlere de önemli demiştik ama 31 Mart seçimleri daha önemli. Çünkü ülkemizde bir beka sorunu var. Herkes Ak Parti’nin düşmesi için elinden geleni yapıyor. Operasyonlar yapıyorlar. Bu nedenle partimizi ve Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirmeliyiz.

Gelendost’ta Mehmet Sezgin başkanımızı kazandıralım. Sandıkları patlatalım. Hizmetlere kaldığımız yerden devam edelim. Biz Mehmet Sezgin’e kefiliz. Verdiği her sözün de arkasındayız.”

 

Bu haber 414 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...