Gökmenoğlu; “ ISPARTA’YA KİM HİZMET EDECEKSE ONLARA OY VERİN”

24 Mart 2019 14:21

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Gökmenoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Isparta mitingindeki açıklamalarına tepki gösterdi. Gökmenoğlu, “Atatürk’ün kurduğu partiyi eleştirip terörist dedi. Eğer bugün o makamda oturabiliyorsan bu Atatürk sayesindedir” dedi.

 İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu seçim çalışmaları kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesini ziyaret etti. Ziyaretin ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan başkan adayı Gökmenoğlu;  Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli’nin  Isparta mitinginde Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Partiyi terörist olarak nitelendirdiğini belirterek, Devlet Bahçeli,  “Atatürk’ün kurduğu partiye terörist muamelesi yapıyor. Eğer bugün o makamda oturabiliyorsan bu Atatürk sayesindedir” dedi.

“O KOLTUKTA OTURUYORSA ATATÜRK SAYESİNDEDİR”

Gökmenoğlu, “MHP’nin Genel Başkanı aslında bulunmuş olduğu partinin genel başkanı olmasına rağmen tüm milliyetçiliği ayaklar altına alanlarla ortak oldu biliyorsunuz. Geçtiğimiz yıllarda da biliyorsunuz  Ekmeleddin İhsanoğlu’nu CHP ile beraber çıkarmışlardı. CHP ve MHP beraber çıkarmıştı. O zaman CHP ile MHP işbirliği yaptığında HDP’li olmadı da kendisi megri diyenlerin arkasından koştuğunda, barış sürecin başlatanlarla beraber olduğunda, Akilleri Isparta’ya getirenlerle beraber olduğunda bir şey olmuyor da CHP, İyi Partiyi destekliyor diye nasıl ayırıcı olabiliyor, kayırıcı olabiliyor, illet olabiliyor bunu anlamak mümkün değil. Burada sahalardan kalktı Atatürk’ün kurmuş olduğu CHP’yi eleştirdi, onlara terörist dedi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ruhu şad olsun. Eğer bugün MHP genel başkanı olduysa o koltukta oturuyorsa Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir. Bu ülkede eğer demokrasi olmasaydı, insan hakları olmasaydı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu devlet bu değerler olmasaydı kendisi o koltukta oturamazdı. Rahmetli Gazi Mustafa Kemal Atatürk sağ olsaydı ona milliyetçiliğin ne olduğunu çok güzel anlatırdı. Çünkü en büyük Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür diyoruz. Atatürk’ün kurmuş olduğu CHP olsun daha sonra onun ışığında kurulmuş olan diğer partilere onun hiçbir laf etmeye hakkı yok. Bunlar tamamen safsata, uydurma tamamen siyasi partilerin siyaset arifesinde, seçim arifesinde göstermiş olduğu söylemler. Bunların hiçbir gerçeklik payı yok. İyi insanların hiçbiri ayrı gayrı değil. Cumhur ittifakındakilerde bizim kardeşimiz, milli ittifakındakilerde bizim kardeşimiz.”

“ORTAK AKLIN ADRESİ GÖKMENOĞLU”

Gökmenoğlu,  31 Mart yerel seçimler için tüm Ispartalılardan oy istedi. Gökmenoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“İnsanları ayırmayacağız. Sen cumhur ittifakındansın, sen millet ittifakındansın, sen benim Kürt kardeşimsin sen ona oy verdin HDP’li PKK’lı demeyeceğiz. Sen bana oy verdin dindar kardeşimsin, sen oraya verdin dinsizsin demeyeceğiz. İnsanları oncu buncu diye ayırmayacağız. Sen Alevisin, sen Sünnisin, sen Bektaşi’sin demeyeceğiz. İnsanların hepsine kol kanat gereceğiz insanları seveceğiz. İnsanlara sevgimizi, şefkatimizi vereceğiz. Bunu verdiğimiz zaman hastalarda, hasta yakınlarında biz bunu gördük inanın onları sevdiğimizi, iyi olacaklarını, tedavi olacaklarını söylediğimizden gülümsemeyi gördüm. Bu bile onlara moral oldu. İyileşmelerinin en büyük avantajı iyi olmaları diye düşünüyoruz. Hep beraber iyi olalım diyoruz. Değerli seçmenlerimize buradan sesleniyoruz. Ortak aklın adresine herkesi davet ediyoruz. İster Ak Partili olsun, ister MHP’li olsun, ister CHP’li, ister Demokrat Parti, ister Saadet Partili biz ayrı gayrı değil biz bir bütün sevgi seli olan Isparta yaratmak istiyoruz. Herkese hizmet etmek istiyoruz. Biz Isparta Belediye Başkanı olarak hizmet etmek istiyoruz. Bu aşkımızı bize takdim etsinler istiyoruz. Kim hizmet edecekse onlara oy vermelerini rica ediyorum. Herkesi ortak aklın adresi Gökmen Gökmenoğlu’na davet ediyorum.”

GÖKMENOĞLU’NDAN, GÜNAYDIN’A; ITKM İLE İLGİLİ 4 SORU

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, Yusuf Ziya Günaydın’a ITKM ile ilgili 4 soru yöneltti. İşte o sorular:

“Sayın Mehmet Aybatılı döneminde ulusal yarışma sonucu seçilen ve yapımına başlanan projeyi neden iptal etti ?

Sayın Hasan Balaban’dan sonra 1,5 yıl inşaat neden durdu ?

3. Zeyilnameden sonra devredilen tapulara karşılık müteahhit tarafından çekilen kredi neden ITKM inşaatına kullandırılmadı da neden başka yerlere kullandırıldı?

Müteahhit mali krize düşmeden ve fetöcü çıkmadan önce neden inşaat şirkete tamamlattırmadı?”

İyi Parti Adayı Gökmenoğlu, Günaydın döneminde yapılan zeyilname ile İçişleri Bakanlığı’nın inceleme başlattığını ve imzası olanlardan savunma istediğini belgesini göstererek anlattı.

 

 

Bu haber 271 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...