Davrazspor Kepez deplasmanında

24 Mart 2019 14:22

Bazı futbolcuların şehri terk etmesiyle Antalya deplasmanına eksik giden pembe-yeşilliler, Kepez Belediyespor  karşısında prestij mücadelesi verecek.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 23. maçında Kepez Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. 24 Mart Pazar günü Kepez Sahası’nda oynanacak karşılaşmayı Aydın Bölgesinden Şevket Can Arslan, Denizli Bölgesinden Sedef Aktan ve İbrahim Ethem Potuk isimli hakemler yönetecek.  Karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.

                Isparta Davrazspor, 40 puanla beşinci sırada bulunuyor. Pembe-yeşilliler, ilk yarıda mağlup ettiği rakibi rövanşta da yenmek istiyor. Ancak geçtiğimiz Perşembe günü futbolcularının yüzde 70’nin alacaklarının bir kısmını almadığı için kenti terk ettiği öğrenildi. Temsilcimiz, Kepez Belediyespor karşısına geride kalan futbolcularla çıkacak. Yönetim, kente dönmeyen futbolcularla ilgili elde senetleri icraya vereceği bildirildi.

Kepez Belediyespor ise 44 puanla ikinci sırada yer alıyor.  Antalya temsilcisi de Davrazspor’u yenerek zor da olsa şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıyacak.

                Gruptaki diğer karşılaşmalarda lider Bucak Belediye Oğuzhanspor, Manavgat Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Sökespor, Aydınspor 1923 deplasmanına giderken, Ortaca Belediyespor, Tavas Birlikspor’u ağırlayacak. Kale Belediyespor, Didim Belediyespor’u, Kuşadasıspor ise Konyaaltı Belediyespor’u konuk edecek. Yatağanspor ise Serinhisarspor’la deplasmanda karşılaşacak.

 

 

Bu haber 262 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...