“SPORDA ÇOK ÖNEMLİ DEVRİMLERİMİZ VAR”

24 Mart 2019 14:24

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Cumhurbaşkanı'mızın önderliğinde son 17 yılda sporda çok önemli devrimlerimiz var. Tesisleşmemiz Türkiye'nin tüm bölgelerinde, tüm ilçelerinde, doğusuyla batısıyla devasa boyutlara ulaştı" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sporun tabana yayılması ve sportif başarı için yatırımları sürdürdüklerini ifade ederek, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde son 17 yılda sporda çok önemli devrimlerimiz var. Tesisleşmemiz Türkiye'nin tüm bölgelerinde, tüm ilçelerinde, doğusuyla batısıyla devasa boyutlara ulaştı" diye konuştu.

‘’BUNDAN SONRA TÜM TESİSLERİMİZ 7-24 SPORUN HİZMETİNDE’’

Sporun tabana yayılmasının, vatandaşların desteğiyle olacağına dikkati çeken Bakan Kasapoğlu, "Sporun engel tanımayan ruhunu artık tüm vatandaşlarımızın idrak ederek, bu yönde çalışmasını hedefliyoruz. Bu çerçevede genç yaşlı, kadın erkek, engelli engelsiz demeden sizleri bu tesisleri doldurmaya, gece gündüz spor aktivitelerine davet ediyorum. Tesislerimizi artık geceleri de hizmete alma kararı verdik. Bundan sonra tüm tesislerimiz 7-24 sporun hizmetinde" ifadelerini kullandı.

 

 

Bu haber 338 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...